tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 az once baktım gold maxte cowboy bebop the movıe war.=D cok sasırdım ha,ne guzel la.keshke herkesh yapsa [Bu mesaj tashmoo tarafından 16 Ekim 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 başlığı görünce dizisini gösteriyorlar sandım, yanılmıyorsam film diziden sonra geçiyordu...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Film dizinin arasında bir tarihte geçiyor.Ah keşke dizisini yayınlasalar güzide ülkemde ama nerdeeee.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Oda Olur İnsallah...Bakın Adım Atmıslar...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet bişiler başarıyorlar ne güzel. Devamı gelir umarız ülkemiz açısından.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 topluca anime hastalari die bi club acip direk digiturkle diagloga geccsek :p söle 1 k kisi digitiruk alacagini beyan etse acarlar bence bisim icin öle full anime olan bi kanal (cokmu iyimserim nedir..)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben cnbc-e ye söyleyeceğim cowboy bebop un dizisini yayınlayın nip tuck tan önce veyahut cumartesi akşamları falan her hafta 2 bölüm şeklinde gitseler... Hep beraber bi mail atalım... Türkiyede bayaa bi anime fan club var, onların itiraz edeceğini zannetmiyorum, konuşuruz onlarda destek verirler. Ne dersiniz?[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Dregoth, 18 Ekim 2005 07:25 tarihinde demiş ki: Ben cnbc-e ye söyleyeceğim cowboy bebop un dizisini yayınlayın nip tuck tan önce veyahut cumartesi akşamları falan her hafta 2 bölüm şeklinde gitseler... Hep beraber bi mail atalım... Türkiyede bayaa bi anime fan club var, onların itiraz edeceğini zannetmiyorum, konuşuruz onlarda destek verirler. Ne dersiniz? baska forumlarda bikac yıl once benzer denemeler oldu ama sonuc alınmadı belki bu sefer ıse yarar sen mail at sonra link ver buraya atarız herhalde(en azından ben atarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 dvd si bikaç yıl önce türkiyede çıkmıştı zaten..bende okula gitmeden önce sabah 6,5 ta izledim 3.kez ama bu sefer bi digitürk kanalında..eheh güzel deneyimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Masakari, 18 Ekim 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: Dregoth, 18 Ekim 2005 07:25 tarihinde demiş ki: Ben cnbc-e ye söyleyeceğim cowboy bebop un dizisini yayınlayın nip tuck tan önce veyahut cumartesi akşamları falan her hafta 2 bölüm şeklinde gitseler... Hep beraber bi mail atalım... Türkiyede bayaa bi anime fan club var, onların itiraz edeceğini zannetmiyorum, konuşuruz onlarda destek verirler. Ne dersiniz? baska forumlarda bikac yıl once benzer denemeler oldu ama sonuc alınmadı belki bu sefer ıse yarar sen mail at sonra link ver buraya atarız herhalde(en azından ben atarım) +1[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi kac bin kisi onlar icin yeterli bi rakam deilki sonuc olarak adamlar sevabina yapmiyor yaptiklari isi reklam alabilitesi olan sunumlar yapmak zorundalarki vsvsvs gerci cnbce biraz daha cesaretli bu konularda filan ama bence pek öle fazla umut beslencek bi mevzu deil mail olai[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1. si cowboy bebop movie sony tarafından yayınlanmış bir çizgi film di (evet anime ama sony picture amerikada falan yayınlandığı için adamlar aaa anime bu şeklinde değilde aaa büyüklere göre çizgi film hemde amerikadan... diyip yayınladıklarına eminim.) Yani öyle pek te fazla heyecanlanmayın bu konuda... Mail işin egelince pekte salladıkları yok hem adamlar kenshin gibi getiripte abuk subuk çevirilerle , manyakca bir zamanda yayınlayacaklarına hiç yayınlamasınlar bence daha iyi paşa paşa evimde oturup izleyeceğimi izlerim. Yarolan anime meraklıların sayısıda iyi bence eskiden milleti animeci yapmak için uğraşırdım ama nafile. Kendisi bulan araştıran herkese yardım ederim ama bu işin yaygınlaşmasını çalıştırmak boş... Kendime animeciyim artık ben yani...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çabuk pes etmişssin yaf[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar