BUst Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadşlar idğer topiclewrede bastım,tüm patchlerideyükledim 1302 fln dahil olmuyor yaw olmuyo,nasıl yüklicem Ke yi lütfen yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eğer patchleri indirip klasörün içine attıysan açtığında sanırım yine eski ko gibi gözüküyodu... Sorunu knightonline da optionsa girerek sağ üstte yazan versiyonu en son yüklediğin patch ile deiştirirsen sorunun çözülcektir sanırım... Tabii sorunun buysa...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 son patch işte 1302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hala olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Demek istediğim eğer patchi launcherdan yüklemediysen ftp den indirip zipi açıp içindekileri knight klasörüne yapıştırdıysan optionsdan sağ üst köşede yazan patchi 1302 olarak deiştirmen gerekir... Eğer sorun bu diilse işte onu bilmiyorum :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yakınlarda bir internet kafe varsa oraya git oradan Knight Online klasörünü CD'ye yazdır. Ondan sonrada bilgisayarına yükle. Daha kolay olur. Ama dikkat et keylogger falan olmasın[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus Lvl: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 olm Ko var bnde,Ke yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cvp vrck yoku be offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar