Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İETT'den Akbillere yapılan toplu kontür yüklemelerine indirim (ayrıntıo içeride)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehehe süper oldu çok saol İETT :) :D

Ayrıntılı bilgi burada

İETT'de toplu iş sözleşmelerinin 7 yıldır sonuçlandırılamamasının ve petrol ve çelik fiyatlarındaki artışın bilet ücretlerinde ayarlama yapılmasını zorunlu kıldığını ve 15 Temmuz'daki bilet zammının UKOME kararı olduğunu belirtti. UKOME kararlarının kanun niteliğinde olduğu için değiştirilemediğini ifade eden Kantarcı, İETT'nin kamu yararı ve bütünlüğünü göz önüne alarak "İşletme şartları gereği bazı indirimler yapılabilir" maddesine dayanarak Akbil'de yüzde 20`lere varan oranda indirim sağladığını söyledi.

Kantarcı, "Bu uygulamayla 10 YTL'lik kontör dolduran bir öğrencimiz, Akbil entegrasyonu sayesinde 70 YKr.'a, 20 YTL'lik dolumla 68 YKr.'a, 30 YTL'lik dolumla 66 YKr'a seyahat edebilecek. Aynı şekilde 20 YTL'lik dolum yapan bir müşterimiz 1.15 YTL'ye, 30 YTL'lik dolumla 1.11 YTL'ye, 40 YTL'lik dolumla 1.07 YTL`ye, 50YTL`lik dolumla 1.03 YTL`ye, 60 YTL'lik dolumla 99 YKr.'a seyahat edecek' dedi. Uygulama İETT otobüslerinde 1 Ekim`de başladı. Özel Halk Otobüslerinde ise 15 Ekim’de başlayacak.[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 11 Ekim 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bugün 10 YTL lik doldurdum baktım iskıonto tutarı 10 Ykr yazıyordu dedim "ne bu la?" meğersem buymuş yarın bi 30 luk daha doldurtayım ben :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Mesaj tarihi:
valla 2 yılda bir 'artık bunlar geçmiyor jaaanım' diyip beni geri yollayan belediyeden ve gişe memurundan bıktım. hal böyle olunca kontör de yüklemiyorlar doğal olarak. illaki paso değiştirmek zorunda mıyız ya !?!? üstüne bir de 5 YTL istiyorlar. utanmadan bir de kampanya yapmışlar. o 5 YTLlik farkı kapatana kadar 300 YTL falan yükletmek gerekecek sanırım..[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Mesaj tarihi:
illaki paso değiştirmek zorundayız çünkü mesela öğrenciliği sona ermiş kimse hala öğenci pasosu kullanmaya devam ediyor ben eski pasosunu üniversite bittikten sonra 4 yıl kullanan insanı bizzat tanıyorum, insanlar böyle sömürmeye devam ederlerse her yıl paso değiştirilmesi hiç mantıksız değil.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Mesaj tarihi:
dün ben de topic açacaktım bu konuda fakat başlığı biraz hakaret içerebilirdi. 10 gündür var bu kampanya, ben de 30ytl lik doldurdum, 66 kuruşa biniyordum ne güzel otobüslere(halk otobüslerinde 15inden sonra geçecek)
aktarmayı becerememişler. bu kadar mı beceriksizlik olur, otobüse 66kuruşa binip metroya geçersen para ödemiyorsun. gayet normal buraya kadar. metroya 65kuruş verip sonra otobüse binersen 15 kuruş alıyor! nasıl bir mantıktır bu? metro-otobüs yap fazla öde!?[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Boşuna 30YTL doldurmanızı tavsiye etmem çünkü atladığınız nokta, 66YKR ile seyahat'in sadece indirimli hatlarda geçerli olduğu. Dikkat ederseniz bazı otobüslerde indirimli hat yazar. İşte o otobüslerde 66YKR ye seyahat ediyorsunuz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
sailor aynı şeyi ben de şikayet olarak gönderim, iett ye daha cevap gelmedi.

metro + otobüs > otobüs + metro oluyor, ilk seçenek daha pahalı.

said:
Başvuru Tarihi: 2005-10-08 16:47:14
Mesajınız: şimdi öğrenciyim akbil kullanıyorum 30 ytl lik köntür yükledim güzel 66 kuruşa otobüse biniyorum aktarma yapıyorum sorun yok fakat metroya biniş 65 kuruş, bundan inip otobüse binince 15 kurusu üstüne ekliyoır hani ben 66 kuruşa sayehat edebilecektim tmm böle yazmışsınız "Aktarmalı binişlerde ödenen fark ücret üzerinden iskonto uygulanmayacaktır. (Örneğin: Metrodan Otobüse geçişte alınan 25ykr fark bedeli aynen tahsil edilmeye devam edecektir.) " ama ne edeyim ben böle işi sonracığıma 45 ytl sınırsız kart koymuşsunuz, zaten 40 ytl ye yaklaşıyor aylık tutar bunun ne gibi bir cazibesinin olmasını bekliyorsunuz. şu aktarma olayını halledin artık, metro dan otobüse pahalı biniyoz, otobüsten metroya ucuz neresi mantıklı bunun aynı fiyata gelmeyecekse aktarmanın ne anlamı kalıyor, koyun uzun hatları tek seferde gidelim madem öyle

Bu mesajınızla ilgili en son 2005-10-10 14:19:40 tarihinde işlem yapılmıştır. Mesajınız ilgili birimlere yönlendirilmiş , cevap beklenmektedir.
[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 11 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Boşuna 30YTL doldurmanızı tavsiye etmem çünkü atladığınız nokta, 66YKR ile seyahat'in sadece indirimli hatlarda geçerli olduğu. Dikkat ederseniz bazı otobüslerde indirimli hat yazar. İşte o otobüslerde 66YKR ye seyahat ediyorsunuz.

yok bee ben bugün her yere 70Ykl. ödeyerek gittim normalde 75Ykr. gibi bir fiyattı[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Mesaj tarihi:
en güzeli motor
:)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 11 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Boşuna 30YTL doldurmanızı tavsiye etmem çünkü atladığınız nokta, 66YKR ile seyahat'in sadece indirimli hatlarda geçerli olduğu. Dikkat ederseniz bazı otobüslerde indirimli hat yazar. İşte o otobüslerde 66YKR ye seyahat ediyorsunuz.

bütün otobüs hatlarında geçerli
fakat metro dan otobüse akarken 1 kuruş yerine 15 kuruş alıyorlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
cok komik yaa..ocak ayında akbil indirimli:650 etl [eski türk lirasi:) ] aylıkta 30 milyondu..adamlar bunu 6 ayda ogrenciyi 80 krş ayligida %50 zamla 45 ytl yaptılar...bide utanmadan buyuk kampanya,indirim var cart curt diyolar...saçmalıgın onde gideni valla...[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 11 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
yılbaşında 650bin olmuştu ondan önce 550 idi.. bu yılbaşı da zam gelirse ayaklanma çıkar, 1 ytl olur herhalde öğrenci.. bir yılda %100 zam!

Sailor Bacyonun arabayla gidiyosun abi, ne otobüsü :P[signature][hline][b]oasisoyun.net
Mesaj tarihi:
15 kuruşta diretiyorlar, şikayete cevap atmışlar.

Kurumumuzca 01.10.2005 tarihinde uygulamaya konulan toplu kontür indirimleri Metro ve Tramvay da geçerli olmadığından buralardan kurumumuz araçlarına yapılan aktarmalarda aradaki ücret fark alımı aynen devam etmektedir.

ama yılmak yok 15 kurşu 1 kuruşa indirene kadar görüş öneri formu doldurcam.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
www.iett.gov.tr den görüş öneri bölümünden yolluyorum

bu ilk mesajım
said:
Mesajınız: şimdi öğrenciyim akbil kullanıyorum 30 ytl lik köntür yükledim güzel 66 kuruşa otobüse biniyorum aktarma yapıyorum sorun yok fakat metroya biniş 65 kuruş, bundan inip otobüse binince 15 kurusu üstüne ekliyoır hani ben 66 kuruşa sayehat edebilecektim tmm böle yazmışsınız "Aktarmalı binişlerde ödenen fark ücret üzerinden iskonto uygulanmayacaktır. (Örneğin: Metrodan Otobüse geçişte alınan 25ykr fark bedeli aynen tahsil edilmeye devam edecektir.) " ama ne edeyim ben böle işi sonracığıma 45 ytl sınırsız kart koymuşsunuz, zaten 40 ytl ye yaklaşıyor aylık tutar bunun ne gibi bir cazibesinin olmasını bekliyorsunuz. şu aktarma olayını halledin artık, metro dan otobüse pahalı biniyoz, otobüsten metroya ucuz neresi mantıklı bunun aynı fiyata gelmeyecekse aktarmanın ne anlamı kalıyor, koyun uzun hatları tek seferde gidelim madem öyle

Bu mesajınızla ilgili en son 2005-10-17 13:42:05 tarihinde işlem yapılmıştır. Size cevap verilmiştir, adresinize ePosta gönderilmiştir. Başvurunuz çözümlenmiştir.

2005-10-18 05:52:03 tarihli mesajımız:
Kurumumuzca 01.10.2005 tarihinde uygulamaya konulan toplu kontür indirimleri Metro ve Tramvay da geçerli olmadığından buralardan kurumumuz araçlarına yapılan aktarmalarda aradaki ücret fark alımı aynen devam etmektedir.

bugun yeni bi tane daha attım.
said:
bir önceki şikayetimi 10 gün sonra şöyle yanıtladınız "Kurumumuzca 01.10.2005 tarihinde uygulamaya konulan toplu kontür indirimleri Metro ve Tramvay da geçerli olmadığından buralardan kurumumuz araçlarına yapılan aktarmalarda aradaki ücret fark alımı aynen devam etmektedir. " metro + otobüs eşit değil otobüs + metro tmm eşit olmamasını anlıyorum sonuçta metro, otobüsten daha ucuz. maruzatım şu; öğrenci akbiline 30 ytl doldurduk, 65 kuruşa metroya, 66 kuruşada otobüse biniyoruz. sorun da şurda benim 65 kuruşla bindiğim metrodan sonra otobüse aktarma yaparken neden 66 kuruş eksi 65 kuruştan doğan farkı ödemek yerine 30 ytl lik kontör yüklememi göz ardı eden akıllı kutunuz yüzünden, benden 15 kuruş fark alması yani; 80 kuruşluk normal öğrenci akbil fiyatı eksi metrodan gelen 65 kuruş=15 kuruş alması. kısaca 14 kuruş umu geri istiyorum. sadece 14 kuruş olarak bakmayın olaya, 14 kuruş çarpı 30 gün çarpı 8 ay olarak düşünün. iyi çalışmalar
[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
yanlız 14 kuruş lu cümle çok ofsayt oldu

iett büyük ihtimal: 14 kuruş x milyonlarca öğrenci x 30 gün x 8 ay diye cevap atcak :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...