asas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaslar gmaılden nasıl msne gırılıodu neyı napıoduk sımdı ben gmaıl aldım msne gırılmıyorum gırıncede sanırım ısım sorunu cıkıodu onları nasıl duzeltıcem anlatırsanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi arkadaş bana bu şekilde anlatmıştı ama hiç bişe anlamamıştım gmail ile msn önce www.passport.com adresine giriyorsunuz orda bugun ücretsiz .net Passport'a kaydolun yaziyor oraya tiklicaksiniz karsiniza gelen formu dolduruyorsunuz Sonra Kayit tamamlama kismina DEVAM diyoruz sonra msn acabilirsiniz Ama msn'ye nik yazamazsinin nik yazabilmemiz için msn de dosya menusunde E-posta adresini dogrula diyoruz adresi yazip sifreyi giriyoruz karsimiza Lütfen E-posta Adresinizi Doğrulayın kizim geliyor simdi dogrula diyoruz sonra POSTA yolla diyoruz biraz zaman gecdikten sonra mailinize dogrulama msj geLir gerisi gelen olan mailde anlatir yapdiktan sonra msn de nikiniziede degisebilirsiniz[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Saolasın buyuksun sana sanal rep vercem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 off gene işe yaradım kahretsin yaaa!!![signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar