Mike Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ehh dinledim baya bi etkilendim hacettepe den sonra gayet güsel bir şarkı yorumlamışlar, sezen aksunun şarksını yorumlayan grup baya bi etkili yorumlamış yani =) http://rapidshare.de/files/3199133/84-Track_5.mp3.html download linki[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 http://rapidshare.de/files/3199133/84-Track_5.mp3.html dinleyelim bakalım[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mükemmel bi şarkı ölürüm hasretinleden sonra[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bidaha dl etceğimiz şey hakkında bilgi alabilirsek daha güzel olur aslında.
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 verdim sanırım?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vokalin ilk iki misrasindan sonra nefret ettim sarkidan o nasil kotu bir telaffuz, nasil kotu bir prozodidir sezen aksu duysa aglar sarki soylerken agzinda lokma varmis gibi pfff rezil![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dinledikce daha da rahatsiz oldum nakaratta o nasil eller demektir nasil gunahkar demektir sokaktan adam mi cevirip soyletmisler? sentez yapacaz diye rock yapmayi birakmislar farkinda degiller sentez kadar tas dussun kafaniza bi de ney'i alet etmeseydiniz yaptiginiz halta![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İnmiyor dinleyemedik.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Öne çıkan mesajlar