Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 k.o türk server çıktı herşey türkce oyuna 0 dan başıonuz ama empire ile aynı şuan link veremiom yakında onuda vercem yupiiiii çok zevki türk server:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 koş anca yetişirsin[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight OnlineOmerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hiç işim olmaz :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 doğru bile olsa benim için yalan :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaz buraya da sevinelim. (üyelik gerekiyo mu :D)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 adresi verde resmi k2 ye şikayette bulunayım[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic, 18 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: adresi verde resmi k2 ye şikayette bulunayım şikayet etme bence üstüne para verirler bu serverın :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lol +1 :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bence kimse kendi serverını bırakmaz... Hele hele kendi serverlarında dupeun gözüne vuranlar... :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şimdi ark link vercek link e tıklicaz bizden usko daki ıd mızı ve şifremizi isticek bizde yazıcaz tabi sonrasını anlarsınız tabi :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 servere girebilrisiniz ama sadece usko şifrenizle aynı olmak lazım :D dermiş :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 düşünsenize türk serveri oyunda olabilecek bütün pislikler orda olacak herşey illegal aman aman uzak kalsın böylesi iyi yabancılardan ne kötülük gördükkii hep türklerden kötülük görüyoruz eğer türklerin giremediği bi server bulayım balıklama dalarım :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 =) beklenir Turk serveri =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: ChALLeNgE, 18 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: düşünsenize türk serveri oyunda olabilecek bütün pislikler orda olacak herşey illegal aman aman uzak kalsın böylesi iyi yabancılardan ne kötülük gördükkii hep türklerden kötülük görüyoruz eğer türklerin giremediği bi server bulayım balıklama dalarım :-) gidipte kars'a internet kafe açarlarsa böyle oluyo işte =P[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: ChALLeNgE, 18 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: düşünsenize türk serveri oyunda olabilecek bütün pislikler orda olacak herşey illegal aman aman uzak kalsın böylesi iyi yabancılardan ne kötülük gördükkii hep türklerden kötülük görüyoruz eğer türklerin giremediği bi server bulayım balıklama dalarım :-) cin serverı veya japon tayland server ıda var :D istersen dene sen yokken adamına ii bakaarımmm :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 karsa internet cafe açılmasıyla alakası yok ordakiler de insan sen internetten teknolajiden yararlanıyorsan onlarda yararlanacak onu bırak illegal yolları kullananlar amin ol kırsal kesim değil karsdaki adam ne anlasın kosp tan dupeden hackden koca güvendiğimiz paticik alan yetkilileri bile sitelerinde illegal konuşmaları yayınlanmasına izin vermiyolar ama kendileri çatır çatır illegaller :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hakkı yok demiyorum adam gibi oynamıyolar diyorum..[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya onu bunu bırakın bu kadar dupe turklerde ks turklerde kufur turklerde dıyorsunuz sız hıc mı yapmıyorsunuz bıraz da suçu kendınız de arayın şu oyunda ben hıc ks yapmadım ben hiç kufur etmedım ben hiç dupe yapmadım veya yapmayı denemedim diyecek 1 tane allahın kul'u goremıyorum ve gormemde herkes yapıo eğer siz yapmazsanız yapmayı denemezseniz hiç deilse bu olaylarda biraz daha azalama olacak ve yapanlar yavaş yavaş dışlanmaya başalanacak herkez kendine biraz çeki düzen verse o zaman oyundan zevk alanların oranı dahada yukselecek... (nokta)[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 konuyu sapitmanin anlami yok . Kars yada Erzurum diye ifadede bulunmak bölgesel irkciliktan ote birsey degildir. Oyundaki illegalitenin kaynagi Istanbul , ankara ve Izmir'dir . Gidip 100+ oyuncunun baglandigi Kars vs. laf atmanin ne anlami var .[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 istanbulada internet kafe açmasınlar :-P sanki çok farklı karstakilerden :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodiqy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bio sen nerelisin, papuayenigine adalari? yeni zelanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya anlatamadım derdimi be :-p adam gibi oynayamayan oynamasın demek istedimde toplayamadım kars zart zurt falan unutun[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hahahhahahah bisi demicem ben sana artik :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodiqy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar