Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Half Blood Prince

vesmor

Öne çıkan mesajlar

evet,sonunda elime geçirdim dün gece yarısı books etc. önündeki uzun kuyruğu yararak yaklaşık 28 ytl'ye kitabı temin ettim ve okumaya başladım gerçekten güzel ve heyecanlı gidiyor herkese tavsiye ediyorum spoiler vermeyelim lütfen...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya kadar tüm seriyi okudum bakalım, bunu da merak ediyorum; sonunda harry adama benzeyecek mi :p. İyice ekşına saracak artık bu seride galiba, kapışmalar doruk noktasındaydı bundan önceki kitapta. İzlenimlerini ara ara yazarsan sevinirim, zaten biter galiba hemen :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçeye kısa sürede çevirirler ya konu harry potter olunca, çeviriler de baya hızlı oluyor. Öncekiler hızlı hızlı gelmişti, çok bekleyeceğimizi sanmam. Bu arada tabi spoilerlara karşı tetikte olmak zorunda kalacağız veya ingilizcesi pdf falan olarak düşer aslında yakında piyasaya ama kitabı, kağıttan okumanın havası ayrı be.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

ana kahramanlardan biri ölcekmiş galiba,hemde af
dileyerek mi ne ölcekmiş.kim acaba?
bu kadın her kitapta birini oldurmeye başladı.ben geçen kitapta sirius oldüğünde çok gıcık olmuştum.umarım bu sefer de ron yada hermonie'den birini öldürmez[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanla bekliyorum bende. halfblood prince kim acaba, neville longbottom seklinde bir teorim var ama, okuyanlar soylemesin lutfen =) ayrica hakikaten kitap sadistik bir havaya burundu artik, her kitapta birileri oluyor, yazar cocuk kitabi diye baslamisti halbuki =

cikan film degil, kitap.
said:
DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Küresel film.. Sevmiyorum bu filmi ama izleyeceğim mutlaka :)

Bulanik icin mudblood kullaniyor yazar, melez prens seklinde cevirilir tahminimce.
said:
St_Dreamer, 17 Temmuz 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
bugün sabah'ta okudum bulanık prens diye çıkıcakmış

[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenceli olacak melez prens bence de büyük ihtimal, belki yarım kan prenste diyebilir ama sanmıyorum o kadar.

Yani yazar şaşırtmayı çok seviyor harry'i gazlayıp şak diye başka biri olarak melez prensi önümüze koyacak eminim. Ben derimki ölse ölse ron ölür. Ama tabi ana karakter diyip aslen bir yan karakteri de öldürebilir, bbc öyle bir kolpa haberde sıkabilir.

Merakla bekliyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
10 milyon satmış ilk gecede. serinin hemen hemen büyük bir kısmını okudum. şuanda zümrüdüanka yoldaşlığını okuyorum. 7 kitap ve filmleri sanki biraz abartı oldu. biraz daha kısa tutsalarmış tadında olurmuş. bazen okurken kitabı sıkılıyorum :)
neyse herhalde bunuda alır,okurum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...