vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet,sonunda elime geçirdim dün gece yarısı books etc. önündeki uzun kuyruğu yararak yaklaşık 28 ytl'ye kitabı temin ettim ve okumaya başladım gerçekten güzel ve heyecanlı gidiyor herkese tavsiye ediyorum spoiler vermeyelim lütfen...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Buraya kadar tüm seriyi okudum bakalım, bunu da merak ediyorum; sonunda harry adama benzeyecek mi :p. İyice ekşına saracak artık bu seride galiba, kapışmalar doruk noktasındaydı bundan önceki kitapta. İzlenimlerini ara ara yazarsan sevinirim, zaten biter galiba hemen :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kitap 607 sayfa 213 sayfa filan okudum bitince taramaya calisacagim eklerim patiye tarayabilirsem...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende okumayı çok istiorm ama gazetede 5 sterlin yazıodu yani fiyatı ne kadar oluo şimdi 28 ytl mi??[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 normalde 16 sterlin ama ilk bir ay süresince kampanya var 9 sterlin yani 9x2.300 = 22.5 ytl isteyenlere alip postalayabilirim :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ohhh gircek desene olsun peki türkiyede ne zaman ve nerde bulabilirim en erken??[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Turkce'ye cevirilmedi ama Ingilizce'sini remzi kitabevi filan satar 35-40 ytl'ye :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pfff türkçeye ne zaman çevrilcek bu yaw ingilizce biliorm daha önce ingilizce kitaplarda okudum ama türkçe okumanın zevki bi başka:([signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Türkçeye kısa sürede çevirirler ya konu harry potter olunca, çeviriler de baya hızlı oluyor. Öncekiler hızlı hızlı gelmişti, çok bekleyeceğimizi sanmam. Bu arada tabi spoilerlara karşı tetikte olmak zorunda kalacağız veya ingilizcesi pdf falan olarak düşer aslında yakında piyasaya ama kitabı, kağıttan okumanın havası ayrı be.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 türkiyede kasımda çıkacakmış..ben de amerikaya gidicem bu gece almak şart oldu..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hmm türkçe adı ne olacak acaba[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 basının açıklayacağı rekorları bekliyoruz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 buradan 6.kitabın gerçek e-book'u ve en baştan sesli okuması mevcut...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 harry potter ve melez prens sonbaharda cıkıyormus cevırısı dostta ıngılızcesı var[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kitaptaki font büyüklüğünü merakla bekliyorum eha.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bugün sabah'ta okudum bulanık prens diye çıkıcakmış[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ana kahramanlardan biri ölcekmiş galiba,hemde af dileyerek mi ne ölcekmiş.kim acaba? bu kadın her kitapta birini oldurmeye başladı.ben geçen kitapta sirius oldüğünde çok gıcık olmuştum.umarım bu sefer de ron yada hermonie'den birini öldürmez[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Küresel film.. Sevmiyorum bu filmi ama izleyeceğim mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 heyecanla bekliyorum bende. halfblood prince kim acaba, neville longbottom seklinde bir teorim var ama, okuyanlar soylemesin lutfen =) ayrica hakikaten kitap sadistik bir havaya burundu artik, her kitapta birileri oluyor, yazar cocuk kitabi diye baslamisti halbuki = cikan film degil, kitap. said: DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Küresel film.. Sevmiyorum bu filmi ama izleyeceğim mutlaka :) Bulanik icin mudblood kullaniyor yazar, melez prens seklinde cevirilir tahminimce. said: St_Dreamer, 17 Temmuz 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bugün sabah'ta okudum bulanık prens diye çıkıcakmış [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eğlenceli olacak melez prens bence de büyük ihtimal, belki yarım kan prenste diyebilir ama sanmıyorum o kadar. Yani yazar şaşırtmayı çok seviyor harry'i gazlayıp şak diye başka biri olarak melez prensi önümüze koyacak eminim. Ben derimki ölse ölse ron ölür. Ama tabi ana karakter diyip aslen bir yan karakteri de öldürebilir, bbc öyle bir kolpa haberde sıkabilir. Merakla bekliyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 harry half blood degilki? bahsi gecen prens harry degildir.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 vay bea ulan o paraya ben gider 1 hafta aç karnımı doyururum :)ki öle yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yok onun farkındayım da anlam yanlışı yapmışım hakkaten eha. Yoksa anasıda babasıda halis mulis büyücü birşey demedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Meraktan kim ölüyomuş diye baktım... [spo1=ölen kişi:]DUMBLEDORE[/spo][signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 10 milyon satmış ilk gecede. serinin hemen hemen büyük bir kısmını okudum. şuanda zümrüdüanka yoldaşlığını okuyorum. 7 kitap ve filmleri sanki biraz abartı oldu. biraz daha kısa tutsalarmış tadında olurmuş. bazen okurken kitabı sıkılıyorum :) neyse herhalde bunuda alır,okurum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar