death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biraz önce 400 tane BUS aldım 1,7m dan...2m dan satıyodu.acil para lazımmıs pazarlıkla o fiyata aldım.Sonra anvilde 2.4m dan koydum satıyorken birden gene basladı 2m diye bagırmaya pm attım ve daha kac tane oldugunu sordum.istemedigin kadar dedi.anlattıkları bunlar.Arkadaslar Ist.Bil.Prog. okuyo Hacker bunlar SErver a girmişler Charonun sifresini kırmıslar.istedigimiz kadar alıyoz bedava ya dedi.konusmamızı ss olarak koyabilirim.Fakat boyle bişi olması mumkun mu.yoksa bu sahıs ii dupe yapıyo ve dupe yaptım dememek için mi bunu anlatıyor anlayamadım.Ama ne olursa olsun YAZIKLAR OLSUN ARTIK....dün cb+7 mi sattım ve chitin +7 set 2x+9 kupe +9 belt +10dex 2xkekuri +1 aldım ve upladım bazılarını ama dupe yapmadım milleti keklemedim.Insanlar 10dk da koseyi donerken biz neden gecelerce uykusuz kalalım... hepinize ii oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :) charonun şifresini kırmak mı Omg saçmalıktan başka bişey değil.dupedir[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence dupedur. çünkü öyle scrolları dupelemk kolay..[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evet kolay eğer ke betada bug hala varsa 15 relogda 5999 chest yapmıştık BETA ama burası :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bende dupe oldugunu dusunuyorum.Fakat yazık diyorum sadece eger para kazanmayı bilmiyorsan bu oyunu oynama bunu onlara anlatamayız.biliyorum zaten anlayabilecek kapasitede olsa dupe yapmaz veya herhangi bi hack yoluna basvurmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bariz dupe bu. Hangi akilli 400+ BUS alir .. daha fazlasina satmak icin mi ? Millet gider charondan alir efendi efendi Charon'un sifresi mi ? cok ilginc nasil olacakmis charon'a sag clickleyip enter password kismi falan mi cikior yada charona pm atip chatboxta parolayi mi söylüyoruz .. :D komik teoriler . Seni güzel kandirmis bu hikaye ile[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :D:D:D valla gerçekten böle bişey olamaz bu bi npc ya hiç hareket falan etmio napabilirki gidip eslanta dervishlik yapsın:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sonucta beni kaldırmadı ben soylenenleri sizlerle paylaştım bunları sattım sayılır zaten.benim solemek istedigim biz eziyet cekiyoruz kazanmak için bazı sahısların ise nası kazandıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar