anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 session_start() ; include("config.php" ) ; $account = $_REQUEST['account'] ; $password = $_REQUEST['password'] ; if (isset($account) && isset($password)) { $file = $folderaccount . $account . ".xml" ; if (file_exists($file)) { if (is_readable($file)) { $filecontents = fopen("$file", "r" ) ; while(!feof($filecontents)) { $line=fgets($filecontents); $passpos=strstr($line,"pass=" ) ; if(!($passpos === false)) break; } if(!($passpos === false)) { $passtemp=explode(""",$passpos) ; $pass=$passtemp[1]; if ($password == $pass) { $_SESSION[account] = "$account"; $_SESSION[password] = "$password"; header ("Location: create_character.php" ) ; } else { header ("Location: index.php" ) ; } } } } else { header ("Location: index.php" ) ; } } else { header ("Location: index.php" ) ; } ?> ------verdigi hata_------ Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:xampplitehtdocspublicconfig.php:6) in D:xampplitehtdocspubliclogin.php on line 29 -------config.php----- $folderplayer = "d:/xampplite/htdocs/public/ots/data/players/"; $folderaccount = "d:/xampplite/htdocs/public/ots/data/accounts/"; $fileworld = ""; $title = "Xantro"; ?> allah aşkına sorun ne ya?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 18 Ekim 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj anartheelf tarafından 18 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj anartheelf tarafından 18 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj anartheelf tarafından 18 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya abicim ne yapmaya çalıştın da böyle oldu. biraz açıkla hatayı oldugu gibi yapıştırırsan bişey yapamayız.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya adam sayfaya log in olucak ama bu hatayı veriyo tahminime gore hata kodlarda ondan açıklama yapmadım[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 login.php veya header.php üzerinde değişiklik yapmışsın sanırım. orijinallerini yükle ve tekrar dene.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 smiley sux[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1. Yeri burası değil. 2. Smiley'leri iptal et ve kodunu düzenle. Birşey okuyamıyorum. 3. Ekrana herhangi bir şey yazdırdıktan sonra, daha doğrusu bir şekilde bir header bilgisi gönderdikten sonra 2. bir header bilgisi gönderemezsin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sanirim parantezlerde sorun var. yapmak istedigini bi daha kontrol et, ozellikle parantezleri indent ederek. ayrica hatanin cikmasinin nedeni muhtemelen bu header olarak koydugun sayfalarda da bi sekilde header olmasi..[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 18 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1-smilelar tama galiba 2-header.php diye bi dosya yok 3-orjinal hali bozuk yani session_start(); daime üstte olması gerekirken alta koymuş ondan başkabi hata veriyodu 4- parantezlerle olsa başka bi hata verirdi 5- ayni headeri 2 kez yollama ihtimalı yuksek ama hanigisi 2 kez yolluyo? yani kacıncı satır?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 18 Ekim 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 header.php die bir olay yok zatende ... koşullu ifalerden ikisi birden sonucu sağlıyor olabilir. header ile başlayan satırları echo "ok1"; //header ("Location: create_character.php" ) ; şeklinde değiştir. Sonrasında çıktıya bir göz at. Ekranda yazacaklara göre bir sonuca ulaşabilirsin. Hatayı göremedim işin doğrusu ama kulandığın web server bile kıllık yapıyor olabilir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nuke'le karıstırdım ben.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yarım yamalak okuyup post atarsan böyle olur işte :-p ehehe[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Birde kodlar zaten kafasında az çok olduğu için kodu yazan kişi tarafından yazdığı kodu okumak çok daha kolaydır fakat bu tip bir durumda başkası için işkence oluyor. Şöyle bişi yapsanız yazarken sizin için dahi süper olur ; [code=php] session_start() ; include("config.php" ) ; $account = $_REQUEST['account'] ; $password = $_REQUEST['password'] ; if (isset($account) && isset($password)) { $file = $folderaccount . $account . ".xml" ; if (file_exists($file)) { if (is_readable($file)) { $filecontents = fopen("$file", "r" ) ; while(!feof($filecontents)) { $line=fgets($filecontents); $passpos=strstr($line,"pass=" ) ; if(!($passpos === false)) break; } if(!($passpos === false)) { $passtemp=explode(""",$passpos) ; $pass=$passtemp[1]; if ($password == $pass) { $_SESSION[account] = "$account"; $_SESSION[password] = "$password"; header ("Location: create_character.php" ) ; } else { header ("Location: index.php" ) ; } } } } else { header ("Location: index.php" ) ; } } else { header ("Location: index.php" ) ; } ?> [/code][signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu yazdığın şeyi sayfanın taginden önce koymalısın yoksa tekrar Header: "Location hede" yapamazsın. header's already sent o demek yani zaten head tagi açıldı ve kapandı artık kına yak demek istio. Sayfanın en başına yaz o scripti[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya onu biliom, arklarda onu dedi ama olmuyo ya bide nasıl renkli yazdın?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bide $file = $folderaccount . $account . ".xml" ; yazmışsın ama $folderaccount u tanımlamamışsın önceden[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 [ code = php ] [ / code ][signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 config php tanımlıyo[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya daha bulan yokmu ya? :([signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sana söylediğimi yaptın mı ? Hani yaptıysan sonuç nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2 kere header göndermeye çalışıyorsun o yüzden hata veriyor. @header ("Location: index.php" ) ; şöyle dene bakalım bi çalışacakmı. Çalışmazsa Yönlendirmeyi Header ile değilde JS üzerinden yap. Ayrıntılı inceleyemedim evde değilim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 zopik dedigini denedim hata aynı aynı errour verdi , tümkodlar header ile register falan acalısıyo log in çalışmıyo ne garip bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dediğimi denersen aynı hatayı vermez. yanlış anlamışsın sanırım.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 [code=php] session_start() ; include("config.php" ) ; $account = $_REQUEST['account'] ; $password = $_REQUEST['password'] ; if (isset($account) && isset($password)) { $file = $folderaccount . $account . ".xml" ; if (file_exists($file)) { if (is_readable($file)) { $filecontents = fopen("$file", "r" ) ; while(!feof($filecontents)) { $line=fgets($filecontents); $passpos=strstr($line,"pass=" ) ; if(!($passpos === false)) break; } if(!($passpos === false)) { $passtemp=explode(""",$passpos) ; $pass=$passtemp[1]; if ($password == $pass) { $_SESSION[account] = "$account"; $_SESSION[password] = "$password"; echo "header1"; //header ("Location: create_character.php" ) ; } else { echo "header2"; //header ("Location: index.php" ) ; } } } } else { echo "header3"; //header ("Location: index.php" ) ; } } else { echo "header4"; //header ("Location: index.php" ) ; } ?> [/code][signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 şeklinde yap sonra ekrana yazan header1, header2 neyse onları söyle yaz buraya işte. birden fazla yazılırsa ekrana hata dediğim gibi koşullu deyimlerin birden fazlasının sağlanması ile ilgilidir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 http://85.98.127.28/aac/index.php aha bi gir bak log in olmayı dene senin kodları yapıştırdım number 111111 şifre 111111 [Bu mesaj anartheelf tarafından 19 Ekim 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar