Stunner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gm costu skill bugculari tek tek banlior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bi ss koyarmısın? Gördüğümde çok mutlu olucağım bi ss istiyorum ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tek skill bug deil gereksiz banda atıyor salak gmler bende banlandım ama acılıcak sanırım[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nasil koncak bilmioyorum:( ama kosp,macro,skill bug kullananalar banlaniyor [Bu mesaj Stunner tarafından 17 Ekim 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iyi oluyoo daha beter olsunlarr[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet arkdaşlar benim arkadaşlarımda oyundan yavaş yava şöle 3 nova atanların ares te eksildiğini sölüyor demekki gm artık dediğini yapıyor[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya sucsuz banlananlar ?? Serefsizliqin bu kdr'ina pes... Orneqin xtx banli su anda sdce karaktere ban war .. baska char ile girip ayni acaunt icinden inn e ulasabiliosun ama xtx'i kullanamiosun..Ortada bi bok yok ama tek ßannnnnnn war..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Spoof, 17 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ya sucsuz banlananlar ?? Serefsizliqin bu kdr'ina pes... Orneqin xtx banli su anda sdce karaktere ban war .. baska char ile girip ayni acaunt icinden inn e ulasabiliosun ama xtx'i kullanamiosun..Ortada bi bok yok ama tek ßannnnnnn war.. bak ona üzülürüm ben de onun içni bu aralar oyuna ya girmeyelim yada oyunun içnde pek göze batmayalım[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 farketmio GM amcam yapio yapacaqini bosversene..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Spoof, 17 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: farketmio GM amcam yapio yapacaqini bosversene.. doğru :-) :-) :-)[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 haa bide baddal turk serveri aciliormus .. Oraya girmek isderim sdce ordaki pislikleri goreyimda cikayim die :) Tum herkesin turk olduqu bi server ve turk Gm'ler =) dusunulmesi bile korkunc biseyyy :) haa bide [b]AGA İTEM PLS :)[/b]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff [Bu mesaj Spoof tarafından 17 Ekim 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yüre be gm kim tutar seni bi de şu glitch e el atsa. şu forumdan birisi sürekli glitch yapıyor diez de ss de aldım ama herneyse. adamlar movie istiyormuş onuda yapacağım.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dupe yapanlarda yavaş yavaş banlanıo ben şahsen bi kaç kişiyi banlattım çokta memnunum bana sadece bi gm in mail adresi lazım oyunda bulması zor oluo istiyom vermio . şöle klavyesine güvenen bi gm mail adresi bulsam ares te adam bırakmıcam[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:31 tarihinde demiş ki: ya bu gm ler arada beni de kaynattı nova atıyoz diye ban yedik işallah açılır 60 bile değilsin nasıl nova atıyorsun ki demekkii kaynatmamışlar[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :25k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ChALLeNgE, 19 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki: said: ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:31 tarihinde demiş ki: ya bu gm ler arada beni de kaynattı nova atıyoz diye ban yedik işallah açılır 60 bile değilsin nasıl nova atıyorsun ki demekkii kaynatmamışlar adam skill bug kullanıom demiş diğer topic te vede göğsünü gere gere söylüo bunu. bu gibi adamlara çiçek böcek gidiceksin[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yaa hepiniz ii güzelde banlanıyor diyorsunuz. Dün sabah arkadaşım banlandı kosp kullanıyor diye. Akşama geri açıldı. Nasıl oluyor bu olay? Premium falan da değil.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 adam 4 tane meteor attim diyor atesli atesli simdi agliyor . Ya böyle cocuklari uzak tutmak lazim. Abim sen git Hugo falan oyna ya . Daha iyi , hem zihinsel gelisimine katkida bulunur.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar