ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dun uzerımde full chıtın+6 set dual shard+7 pp ve bınumum dex takılarım wardı ama bugun char 0 chıtın setler yok pp yok sadece dex6 earrıng ve dex6 rıng wardı para 0 kasadakı para 0 kasadakı ıyı ıtemlerım de kaybolmus kasada shard 6 ve shard 5 ve mırage 7 wardı 1,4mılyar wardı...bazıları dupe bazıları da dupe degıldı dupe olmadıgına emın oldugum ıtemler de yok olmustu..bu dupelerın sılınmesı basladımı ,bu gm ın yaptıgı bıseymıdır yoksa hack mi? [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 19 Ekim 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dua et bu işi yapan gm olsun[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 muhtemelen hacklenmişsin birinden trade falan mı kabul ettin[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir.....
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bırınden mı? kac bırınden 1senelık char bu.. lvl 62.. dt yi bılıorum deıstırcem bırazdan..ama gıttı yanı ıtemler her bısey olan olmus merak edıorum sadece hackmı yoksa gm mi die? [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 19 Ekim 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
bozok Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yoq kardeş bu gm degil senin şifrene kimse biliyomuydu mesala akraban yada amcanın oglu vs yapmiştır kesinlikle gm boyle bişy yapsa iyi item kotu item diye ayrt etmez hepsini siler ok kardeşim geçmiş olsun:P
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kesin amcanın oğlu:)[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sıfreyı dun deıstırdım kımse bılmıo sık sık deıstırımm sıfremı..yanı hack ımkansız gıbı cunku sıfremı bılen yok emınım..ama ıste programlar fln war oyle bısey oldu herhalde..gm i dusunuorum cunku ıtemlerın hepsı cok saglam dı hepsı gıtmıs kotu ıtemler duruo fp ler fln..ınn dekı saglam ıtemler de gıtmıs dd+6 shard+6 mırage+7 atackscroll,def scroll,buff scroll..
Öne çıkan mesajlar