SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 shinsen-subs movie sini çıkardmış seven arkadaşlar indirip izlesin...
Kleo Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mangasini okuduktan sonra cekilmiyor yaw..inanilmaz yavas ilerliyo. gereginden cok fazla yavas. bi bolumde en az 5 dakika birbirlerine baktilar arkada muzik caldi, baska bi olay olmuyo. daral geldi ya. cok guzel konusu karakterleri falan var aslinda da yok mangasi bin kat daha iyi.
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Kleo +1 kesinlikle haklısın 2. sezonda daha hızlı tutacaklarmış galiba ama mesela aniemnin ilk iki bölümü çok iyiydi bence.
Kleo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evet ilk bi kac bolum izlettiriyo kendini, devamini gormek istiyosun (intro muzik harika zaten onu gormek yetti bana, Kotani Kinya'nin hic bi muziginden suphem olmaz :)) dedim heralde isindiriyolar olaylara, havaya, karakterlerede ayni devam etti gerisi. 2. sezondan daha hizli ilerlerse devam ederim, aslen cok guzel bi anime cunku.
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 eh movieside iğrençmiş... Hellsing-xxxHolic-tsubasa movielerinden bi tek xxxholic beyendim. Bide animede bıktığımız şarkıları koymamaışlarmı. Ha bu sırada bi küçük spoiler dikkatinize çarptımı bilmiyorum [spo]Shaoran sağ ve sol gözlerini farklı çizmişler sonunda mangayı okuyanlar ne dediğimi bilir ehehe[/spo]
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 1. sezonu izledim , bitirdim 7/10 derim. 2 yi cekiyorum şimdi...
Öne çıkan mesajlar