Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar Son 2 Saattir Oyuna Giremiyorum "Loading Informasion" Tam % 10"a Geliyor Oyun Hata Veriyor Ve Atıyor beni Neden AcaBa Bilen Varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 KO fails all the time :([signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 15 Makinadan denedim ama :( hala giremiyorum Ex kasacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sen cyperdeydin dimee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet Yoksa sende beni Sevmiyenler Klubune Üyemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 haha bi bakıyım ko da durumlar nasıl gidiyor diye hala aynı muhabbetler auhuaha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyide ben daha yeni üye oldum siteye buda 6. msj fLn ayrıca çok iyi gülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lafım sana değil ye ko nun ne halde alduğuna yanlış anlama:D euhe[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies edit: yazım yanlışı Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi [Bu mesaj misanthrope tarafından 18 Ekim 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 falla ben banlı olduğum için öle bi sorunum yok Gm arkadaşlar saçma banları attığı sürece bu dertten bir sürü kişi kurtulacaktır Ko dan :D[signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Biliyorum ilk beni Bıraktırıcan :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 zaten 60+ lvl i olan adamları banlamak için fırsat gözlüyorlar .nasıl olsa bağımlılık yaptığını bilorlar sıfırdan başlıcan pre alacan tkr adamlar para kazancak oohh beleşten gelsin paralar emeğe saygı yok...[signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eh bee :( ula ben de mi ban yedim bilmiom bi bilsem çarıma nolduuunu :( çarı tıklıom DC from server onu da tıklıom çıt kapanıo haliyle :([signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 senin sadece charın ban yemiştir büyük bir ihtimalle[signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar