allf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaslar daha serı oynayabılmek ve busayede pvpde one gecmek ıcın kulandınız dusundunuz macroları yada sıstemı hakında tartısmak ıstedım maksadımız sadece elence we taktık olursa sewınırım mesela ben ornek werecek olursak ılk actıon bara shockları sıraladım dusuk lvllı natur shockta ayrıyetten healcıler ıcın:D we 2 cı sıraya 2 cı actıon barı acabılen bır macro 2 cı sıraya dovusecegım ve muhtemelen kulanacagım totemlerı dıktım sonuzta dıktım totemın ardından tekrar 1 cı actıon bar acılmasıyl benım tekrar shock komam serı oldunu dusunuyorum oyun esnasında sol elım durmadan sole calısıyor 3*2 3* 2 4 *2 1 * 2 2 1 gıbı sızın onerınız yada sıstemınız warmı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 saman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinister Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 /kiss macrosu ally kestikten sonra işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gerek yok macro ya earth shock , frost shock bi de attack button un kolay basabileceğin yerlerde olsun yeter (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar