Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 paticikte bi yerde biri tatil demişti ama bilmiom.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hah aynı topici acıcaktım simdi Kesin bilen varsa soylesın lutfen[signature][hline]Trust No One [Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Ekim 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tatilmiş ben orda okuyom ve yarın gitmicem benım arkadasımda gıtmıcek onunda arkadası gıtmıcek sende gıtme :p sende arkadaslarına ılet onlarda gıtmesın kımse gıtmesin :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Crane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Okulu arayacaginiza niye forumdan bilgi edinmeye calisiyorsunuz ki? Okul vardi bu gun.. :) Gerci ogleden sonra dersleri olanlar icin gec sayilmaz.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 okulu o saatte arayamayacağız için bizde buraya soralım dedik. aynen benim arkadaşlarda gitmeyecek zaten hepsi izmir dışında :D
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 varmıs okul gayet hay bole ısın tobe tobe[signature][hline]Trust No One
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ah ulan sabahın korunde annem aramıs okulu kaldıreıo gah gah okul varmıs hay mnskm gttk yanlıs bilgi verdm ıcın ksura bakmayn bnde 2. sınf bı kzdan ogrnmstm[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya yoklama almıslarmı bari?[signature][hline]Trust No One
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bizde alındı .ama prep.ler bırakılmışlar.çok az insan olduğundan. bölümler derse deam etti.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet alındı sınıfın yarısı yoktu ama bizde :)
Öne çıkan mesajlar