emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gezecek yermi ariyosunuz , arkadaslarinizla guzel vakitmi gecirmek istiyosunuz , iyi muhabbetmi istiyosunuz, tarziniza gore size secenek sunayim: 1-) alkol kullaniyorsaniz size 2 secenegim var a) caddebostan sahilde sabahlamak b)saat 6-7 sularinda bostancidan tekne ile acilmak 2-) bostancidan sabah 9 da yeni cikmis simit tarzimsi seyler alarak adalar vapuruna binip hic bi adada inmeyip geri donmek 3-) bide cok isterseniz bi mac oldugu gun inonuye dogru taraftarlarla yuruyun :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben Ankaralıyım ben naapicam?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ankarayi hic sevmem ama keciorende selalenin ustunde dondurma yemek guzel :)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :)yalan olur o..adam yine depresif modunda..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 i am in depression i forgotten :p melik olsanda sahilde sarki soylesek kanka cok icimden geldii.....[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi arkadas anlatıyo ..keçiorende o kadar çok selale varmışki,"yakında keçiorene kayıkla gircez" felan diyodu:) yarılmıştım..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bizim burdan simitçiiiii geçio ben evde yiorum niye yoriim kendimi?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar