Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bundan 7-8 ay önce ses kartı sorun çıkarmıştı. Tam olarak nasıl sorun olmuştu hatırlamıorum. Neyse bende onboard ses kartını kullanmaya başladım. Bugün hazır pc yi temizlerken şu ses kartını tekrar deneyeyim dedim. Hala çalışmıo. BIOS'dan onboard audio yu auto ya getirince hiç görmüo creative SB live i. direk nvidia nın onboard'u görüo. onboard audio yu disable edince de creative'i görüo, gameport'u yüklüo otomatik ama wdm driver'ı yükleyemio. Multimedia device bulundu diyo sürücü için yer soruo. Yani inanılmaz absürd bir olay, ya anakart ses kartı olduğunu algılayamıo, bi şekilde creative sb live olduğunu anlayamıo yada nforce inf lerinde sorun var. Gerçi hatırladığım kadarıyla windows'u baştan kurup denemiştim ve gene aynısı olmuştu. Neyse bu tip bişi yaşayan yada duyan olduysa belki yardım eder diye topic açayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hah ! Demek sırf bana özel bir sorunmuş bu. Gerçi çıkan mesajı arattığımda bir ton site buluor, nerdeyse 5.1 alanların yarısı yakınmış. Orginal cd sindeki programı yükleyince zorlayarakta olsa oldu. Ancak siteden indirdiklerim hala hata verio. Creative'de midir sorun yoksa Windows da mıdır anlamadım.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar