Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba'den Haberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sott Layden'dan Mehmet Okur'a Ziyaret

İtalya'nın Bormio şehrinde kamp yapan A Milli Basketbol Takımımızın yıldız oyuncusu Mehmet Okur'u, Utah Jazz'ın yeni asistan coach'u Scott Layden ziyaret etti.

UTAH'DA BU YIL GÖREVE GETİRİLDİ
NY Knicks'in eski başkanı olan Layden, bu yaz başında Utah Jazz ile anlaşarak göreve başlamıştı. Almanya'da özel bir turnuvayı takip ettikten sonra İtalya'ya geçen Layden, Milli yıldızımızı ziyaret ederek konuşma fırsatı buldu.

MEHMET OKUR: "LAYDEN TÜRKİYE'Yİ YAKINDAN TANIYOR"
Layden ile yaptığı görüşme sonrasında bir açıklamada bulunan Mehmet Okur, "Scott Layden çok iyi sempatik biri. Onunla tanışma ve konuşma fırsatı bulduk. Türkiye'yi de çok yakından tanıyor" dedi.

Knicks, Jerome Williams'ı Serbest Bıraktı..

NY Knicks, tecrübeli uzun Jerome Williams'ın kontratını satın alarak serbest bıraktı. Bu hamle sonrasında yaklaşık $21.3milyon lüks vergi ödemekten kurtulan Knicks'de, Başkan Isiah Thomas yaptığı açıklamada, "Yeniden yapılanma içerisinde gerçekleştirilen bir hamleydi. Bu sayede lüks vergide $21milyon değerinde daha az bir ödeme olacak" dedi. Geçtiğimiz yıl NY Knicks forması altında 79 karşılaşmada 15.3 dakika süre alan Williams, 4.5 sayı- 3.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 1996 Draftında ilk tur 26.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Williams, kariyeri boyunca Detroit Pistons, Toronto Raptors ve Chicago Bulls takımlarının kadrolarında yeralmıştı.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
Mesaj tarihi:
jerome williams emekliye ayrilmis[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
-- 76ers, Green ve Korver'dan sonra Samuel Dalembert'ı da kadroda tutmayı başardı. Kontrat 6 yıllık, miktarın ise $60M'un üstünde olacağı söyleniyor.

-- Pacers, PG Sarunas Jasikevicius ile 3 yıllığına 12 milyon dolara anlaştı. Jasikevicius, peşindeki Jazz ve Cavs'ın daha büyük tekliflerini reddetti.

-- Mavs, beklendiği gibi Michael Finley'i waive etti. Finley'nin kapısını aşındıracak sağlam bir SG ihtiyacındaki çok sayıda takım arasında Suns, Bulls ve Nuggets başta geliyorlar. Finley'nin gelecek sezon nerede oynamayacağı kesin: Mavs.

-- Cuma günü üzerinde anlaşılan üçlü bir takasla Bonzi Wells Kings'e, Bobby Jackson Grizzlies'e, Greg Ostertag Jazz'e gitti. Aynı takasla Jazz, Curtis Borchardt, Raul Lopez ve Kirk Snyder'ı da Memphis'e gönderdi.

-- Wolves, FA oyuncuları Eddie Griffin ve Mark Madsen ile tekrar anlaştı.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
Mesaj tarihi:
bi kere de kaynak göstersen kardeşim be..kaç kere uyardık seni düzgün dille..son verdiği haberler batug.com'dan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
abi türkçe site olarak batug.com ve basketbolseverler.com a bakın
ingilizce site olarak da espn.com nba.com a bakın
al sana kaynak işte amma tutturdunuz kaynak die ya ahah
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya verdiğim haberleri ben buluyorum sanane reklam yapmak istemiyorum sen kimsin beni uyarıyorsun.Basketboldan anladığın yok buralarda dolaşıp laf sokuyorsun.

neyse haberlere devam ediyim.

VAN EXEL, ŞAMPİYON SPURS İLE İMZALADI..

Bu yazın en gözde free-agent guardlarından biri olan Nick Van Exel, son şampiyon San Antonio Spurs ile anlaştı. 1 yıllık kontrata imza atan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun $2.5milyon alacağı açıklandı..

Mike Dunleavy, Cassell'ın Kalmasını İstiyor

L.A. Clippers coach'u Mike Dunleavy'nin geçtiğimiz günlerde Sam Cassell ile biraraya gelerek bir görüşme yaptığı belirtildi. Takımdan ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncuyla fikir alışverişi yapan Dunleavy'nin, ayrıca yeni sezon için Cassell'a planlarını anlattığı ifade edildi. Öte yandan Cassell'dan yeni sezondaki beklentilerini de aktaran Dunleavy'nin, gelecek yıl guard rotasyonunda tecrübeli oyuncunun yanında yeralacak olan Cuttino Mobley ile top paylaşımı konusunada değindi. Toplantı sonrası bir yerel gazeteye açıklamada bulunan Dunleavy, yeni sezonda Cassell ve Mobley'nin guard rotasyonunda Clippers'a önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Lopez, Önceliği Garanti Kontrata Veriyor

NBA'de en son 2001-02 sezonunda Minnesota Timberwolves forması altında oynayan ve daha sonra dizinden geçirdiği bir dizi operasyon nedeniyle kariyeri konusunda bir çok soru işareti bırakan Felipe Lopez, yaz ligi maçlarında gösterdiği başarılı performansın ardından bir çok takımın gündemine gelmişti. Sakatlığının etkisinden tamamen kurtulduğunu gösteren yetenekli oyuncu, Orlando Magic, Seattle Supersonics ve Utah Jazz yetkilileriyle masaya oturmuştu. Yeni sezonda mutlaka bir NBA takımının kadrosunda yeralmak istediğini belirten Lopez, basına yaptığı açıklamada, "Ben bir kaç takımla görüşmeler yapıyorum. Ancak ben öncelikle garanti kontrat alacağım bir takımda oynamak istiyorum" dedi. 1998 Draftında ilk tur 24.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Lopez, kariyeri boyunca Vancouver Grizzlies, Washington Wizards ve Minnesota Timberwolves takımlarının formasını giymiş ve 5.8 sayı- 2.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Santiago, NBA'e Geri Mi Dönüyor ?

Milwaukee Bucks ile kontratının tamamlanmasının ardından İtalya Serie A takımlarından Lottomatica Roma ile anlaşmaya varan Porto Riko'lu uzun Daniel Santiago'nun, NBA'e geri dönebileceği belirtildi. Washington Wizards'ın gündemine gelen tecrübeli oyuncunun, önümüzdeki hafta içerisinde work-out'lara çıkacağı ifade edildi. 29 Yaşındaki oyuncunun şayet Wizards ile anlaşması durumunda İtalya'ya dönerek Roma'lı yetkililerle görüşeceği ve yeniden NBA'e döneceği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Milwaukee Bucks forması altında 11 karşılaşmada 9.5 dakika süre alan Santiago, 2.0 sayı- 1.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Michael Finley, Karar Aşamasında...

Dallas Mavericks tarafından serbest bırakılan Michael Finley'nin, yeni sezonda formasını giyeceği takım konusunda karar aşamasında olduğu belirtildi. Başta Phoenix Suns olmak üzere Miami Heat, San Antonio Spurs ve Minnesota Timberwolves'un listesinde olan tecrübeli yıldızın, menajeriyle yaptığı görüşmeler sonrasında kararını açıklayacağı ifade edildi. Dallas Mavericks'de Steve Nash'in çok yakın arkadaşı olan Finley'in, bu nedenle tercihini Phoenix Suns'dan yana kullanabileceği belirtildi. Joe Johnson'ın takımdan ayrılmasının ardından bu pozisyonda Jim Jackson, Raja Bell, James Jones, Boris Diaw ve çaylak Dijon Thompson gibi oyuncuları bulunduran Suns'ın, bu isimlere rağmen Nash'in ısrarları üzerine Finley'i de kadrosuna dahil etmesi bekleniyor. Ancak tecrübeli oyuncunun Heat, Spurs ve T-Wolves'dan gelen teklifleri de değerlendirdiği gelen haberler arasında.

Nuggets, Tecrübeli Sprewell'i Bekliyor...

Denver Nuggets Genel Menajeri Kiki Vandeweghe'nin bir süredir görüştüğü tecrübeli oyuncu Latrell Sprewell'in, önümüzdeki günlerde kulüple bir sözleşme imzalayacağı açıklandı. Minnesota Timberwolves ile olan sözleşmesinin tamamlanmasının ardından free-agent olan Sprewell'in, Nuggets'dan alacağı ücret konusunda bir açıklama yapılmadı. 35 Yaşındaki tecrübeli oyuncunun Nuggets'ı tercih etmesinde, NY Knicks'ten eski takım arkadaşı Marcus Camby'nin önemli rol oynadığı söyleniliyor. Geçtiğimiz sezon Minnesota Timberwolves forması altında 80 karşılaşmada 30.6 dakika süre alan Sprewell, 12.8 sayı- 3.2 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları yakalamıştı. 1992 Draftında ilk tur 24.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Sprewell, kariyeri boyunca Golden State Warriors, NY Knicks ve Minnesota Timberwolves takımlarının formasını giymişti.

Phoenix, D'Antoni'nin Kontratını Uzattı

NBA'de geçtiğimiz yılın en iyi coach'u seçilen Mike D'Antoni, Phoenix Suns ile yeni bir kontrat imzaladı. İki yıllık bir sözleşmeye imza atan D'Antoni'nin alacağı ücret hakkında basına açıklama yapılmadı. 2003-04 Sezonunda 82 maçta sadece 29 galibiyet alabilen Phoenix, geçtiğimiz sezonu ise 62 galibiyetle bitirme başarısı göst
Mesaj tarihi:
Atlanta Hawks, John Edwards İle İmzaladı...

Atlanta Hawks, free-agent uzun John Edwards ile iki yıllık kontrat imzaladı. 2.13 Boyunda ve 24 yaşındaki genç uzunun bu imza karşılığında $2milyon alacağı açıklandı. Geçtiğimiz sezon Indiana Pacers kadrosunda yeralan Edwards, 25 maç oynadıktan sonra takımdan kesilmişti. 1 kez ilk beş başlayan ve 5.6 dakika süre alan Edwards, 1.2 sayı- 0.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Edwards, bu yaz Indiana Pacers ile antremanlara katılmış ancak kendisine garanti kontrat bulamadığı için kulüpten ayrılmıştı.

Şansız Green, Geri Dönüş İçin Umutlu

Philadelphia 76'ers ile kontrat imzalamaya hazırlandığı bir dönemde sol dizinden ciddi bir şekilde sakatlanan ve yaklaşık 6 ile 9 ay arasında salonlardan uzak kalacak olan Willie Green'in, geçirdiği operasyon sonrasında moralinin iyi olduğu belirtildi. 2005-06 sezonunun tamamını kaçırması beklenen Green'in, 2006-07 sezonuna ise hazır olması bekleniyor. Geçirdiği operasyon sonrasında basına bir açıklama yapan Green, "Ameliyat oldukça başarılı geçti. Ve kısa süre içerisinde rehabilitasyon sürecine başlayacağımızı düşünüyorum. Ben en kısa süre içerisinde yeniden basketbol oynayabilecek duruma geleceğime inanıyorum" dedi. Sixers ile 6 yıllık $20milyonluk bir anlaşma imzalamaya hazırlandığı sırada şansız bir şekilde sakatlanan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon 57 karşılaşmada 7.7 sayı- 2.3 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

Rockets'a Derek Anderson Takviyesi

Houston Rockets, geçtiğimiz ay içerisinde Portland Trail Blazers tarafından serbest bırakılan yetenekli skorer Derek Anderson'u kadrosuna dahil etti. Yıllık $1.67milyon alacak olan yetenekli oyuncunun, 2 yıllık kontrata imza attığı açıklandı. İmza sonrası bir açıklama yapan Rockets Genel Menajer Carroll Dawson, "Kadromuza çok önemli bir yeteneği dahil ettiğimizi düşünüyorum. Anderson, bizim gelecek sezon maç kazanmamızda önemli katkılar sağlayacaktır" dedi. Geçtiğimiz sezon Portland Trail Blazers forması altında 47 karşılaşmada 26.4 dakika süre alan Anderson, 9.2 sayı- 2.7 ribaund ve 3.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

Sonics, Ukrayna Trenini Bırakmadı...

Seattle Supersonics, tecrübeli uzunu Vitaly Potapenko ile yeni bir kontrat imzaladı. 6 yıllık $33milyon değerindeki kontratı bu yaz itibariyle tamamlanan Potapenko'nun yeni sözleşmesi hakkında bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıl sağ elini kıran ve bu nedenle sadece 33 karşılaşmada forma giyebilen Ukraynalı uzun, 3.5 sayı- 2.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı. İmza sonrası bir açıklama yapan Sonics Genel Menajeri Rick Sund, "Vitaly ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. O bizim takımımızın pota altında tecrübesiyle derinlik kazandırabilecek bir oyuncu" dedi. 1996 Draftında ilk tur 12.sıradan Cleveland Cavaliers tarafından seçilerek NBA'e adım atan Potapenko, kariyeri boyunca Cavaliers, Celtics ve Sonics takımlarının formasını giymişti.

Ersan İlyasova, Bucks İle İmzaladı...

Milwaukee Bucks'ın bu yaz yapılan NBA draftında ikinci tur 36.sıradan seçtiği Ersan İlyasova, takımıyla kontrat imzaladı. İki yıllık kontrata imza atan Ersan'ın alacağı ücret ise basına açıklanmadı. Genel Menajer Larry Harris imza sonrası yaptığı açıklamada, "Ersan çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Böyle bir oyuncuyu ikinci turdan seçtiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu yaz çok iyi çalıştı ve kendisini geliştirme açısından önemli adımlar attı. Takımın tecrübeli oyuncularıyla yapacağı çalışmalar uyum sürecini atlatmasına yardımcı olacak" dedi. Minnesota Yaz Liginde 14.4 dakika oynayan Ersan, 3.6 sayı- 3.0 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Harrington, Bir Yıl Daha Chicago Bulls'da...

Chicago Bulls, free-agent forveti Othella Harrington ile yeni bir kontrat imzaladı. 31 Yaşındaki tecrübeli oyuncu, Bulls ile imzaladığı 1 yıllık kontrat karşılığında $3.2milyon alacak. Geçtiğimiz yıl Chicago Bulls forması altında 70 karşılaşmada 18.2 dakika süre alan Harrington, 8.0 sayı- 4.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Geçtiğimiz yaz Jamal Crawford takasında Chicago Bulls'a gelen Harrington, kariyeri boyunca Houston Rockets, Vancouver Grizzlies ve NY Knicks takımlarının da formasını giymişti.

Raptors, Matt Bonner'ı Bırakmadı...

Toronto Raptors, çaylak sezonunda başarılı bir performans sergileyen Matt Bonner ile yeni bir kontrat imzaladı. Geçtiğimiz yıl Toronto Raptors'dan $800.000 alan Bonner'ın, yeni sözleşmesinin 2 yıllık olduğu açıklanırken, ücret hakkında basına bilgi verilmedi. Bonner ile yeni bir sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını belirten Raptor Genel Menajeri Rob Babcock, "Matt bizim takımımızın önemli bir parçası. O hem çok çalışkan bir oyuncu hem de çok iyi bir profosyonel. Bu nedenle takımımıza da önemli katkılar sağlıyor" dedi. Geçtiğimiz yıl Toronto Raptors forması altında 82 karşılaşmada forma giyen Bonner, 7.2 sayı- 3.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Dale Davis, Detroit Pistons İle İmzaladı...

Free-agent döneminin tecrübeli uz
Mesaj tarihi:
adam gibi konuş sen..biz kaç yıldır buranın üyesiyiz adam gibi söyledik sana allah allah ya..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
Ervin Johnson, Milwaukee'ye Geri Döndü

Minnesota Timberwolves ile kontratı tamamlanan ve serbest kalan tecrübeli uzun Ervin Johnson, Milwaukee Bucks ile bir yıllık kontrat imzaladı. 1997-2003 Yılları arasında tam 6 sezon formasını giydiği Bucks'a geri dönen tecrübeli uzunun alacağı ücret hakkında açıklama yapılmadı. Johnson'ın yeniden Milwaukee Bucks organizasyonunda olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Genel Menajer Larry Harris, "Ervin herzaman için çalışkanlığı ile ön plana çıkmış bir oyuncu. O bize tecrübesiyle hem benchimize derinlik kazandıracak hem de genç oyuncularımıza örnek olacaktır" dedi. 1993 Draftında ilk tur 23.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Johnson, geçtiğimiz sezon Minnesota Timberwolves forması altında 46 karşılaşmada 8.9 dakika süre almış ve 1.6 sayı- 2.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]tekrar deneyin..
Mesaj tarihi:
Bobcats, Matt Carroll'u Bırakmadı...

Charlotte Bobcats, yetenekli skorer Matt Carroll ile yeni bir kontrat imzaladı. Geçtiğimiz yıl Charlotte Bobcats forması altında başarılı bir sezon geçiren Carroll'un imzaladığı yeni kontrat hakkında bilgi verilmedi. İmza sonrası bir açıklama yapan Bobcats Genel Menajeri Bernie Bickerstaff, "Biz Matt ile yeni sezonda da birlikte olacağımız için heyecanlıyız. O uzun mesafeli şutları kadar hem ribaund hem de serbest atış çizgisinde çok başarılı bir oyuncu" dedi. Geçtiğimiz sezon Charlotte Bobcats forması altında 25 karşılaşmada 17.2 dakika süre alan Carroll, 9.0 sayı- 2.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Mikki Moore'u Sonics Kaptı...

Seattle Supersonics, free-agent uzun Mikki Moore ile kontrat imzaladı. Geçtiğimiz sezon L.A. Clippers'dan $870.000 kazanan tecrübeli uzunun, yeni kontratı hakkında basına açıklama yapılmadı. NY Knicks ile kontrat imzalayan Jerome James'in yerine kadroya dahil edilen Moore hakkında basına bir açıklama yapan Sonics GM Rick Sund, "Biz Mikki'yi kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. O bizim hem pivot hem de forvet pozisyonumuzda önemli katkılar sağlayacaktır" dedi. Geçtiğimiz sezon L.A. Clippers forması altında 74 karşılaşmada 15.9 dakika süre alan Moore, 5.4 sayı- 3.3 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Rockets, Yao Ming'in Kontratını Uzattı

Houston Rockets, Çinli yıldızı Yao Ming ile yeni bir kontrat için anlaşmaya vardı. 2010-2011 Sezonunun sonuna kadar takımda kalacak olan yıldız oyuncunun, 5 yıl için $81milyon alacağı belirtildi. 2002 Draftında ilk tur 1.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Çinli oyuncu, 3 sezondur Houston Rockets forması giyiyordu. Kariyeri boyunca 244 karşılaşmada 30.8 dakika süre alan yıldız oyuncu, 16.4 sayı- 8.5 ribaund ve 1.9 blok ortalamaları yakalamıştı. Yıldız oyuncu ayrıca 3 sezonluk NBA kariyeri boyunca 3 kez All-Star seçilme başarısı da göstermişti.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Mesaj tarihi:
hıyar rockets..adamdan forma ve tv geliri elde etmek için bi elini öpmedikleri kaldı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
hiçbişi olmaz yine istediklerini yapsınlar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
Bu sene S.A,Cleveland,Phoenix ve Miami şampiyonluk adaylarım. Bu arada bence S.A Parker ve Nazr'i gönderip iyi bir center alacak.(veya alması gerekir)Bir de bu sene L.A play-offlara kalamayabilir diye düşünüyorum.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
Cenk Akyol 2 sene daha Türkiye'de oynayacağım dememiş miydi? neden Atlanta'nın kadrosunda gözüküyor
http://www.nba.com/hawks/roster/[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
desirous, 02 Eylül 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
Bu sene S.A,Cleveland,Phoenix ve Miami şampiyonluk adaylarım. Bu arada bence S.A Parker ve Nazr'i gönderip iyi bir center alacak.(veya alması gerekir)Bir de bu sene L.A play-offlara kalamayabilir diye düşünüyorum.

Detroiti unuttun galiba.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Mesaj tarihi:
Michel Finley San Antonio da fln degil sadece ilgileniyolar kesinleşmiş bi transfer yok.

San Antonio'nun kadrosuna Nick Van Exel i almakla cok iyi yapti . Nick yaslandi ama sakatliklardan kurtulmussa bence Parker in yerine bile gecip ilk 5 te başlar . Gecen sene sampiyonlukta zorlandilarsa bunun tek nedeni Parker in berbat performance i ve ona guvenip iyi bir yedeklerinin olmamasi[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 05 Eylül 2005 09:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Masticore Finley imzaladi Spurs ile...

Burdan buyur hatta

@Rush: c/p yaparak basketboldan anlamis olunmuyor... oto kontrol vardir bu forumlarda Gilean'in yetkili olmasi gerekmez seni uyarmasi icin, eger bir yerden c/p yapiliyorsa kaynak gosterilir bu genel bir "etiquette" kuralidir...[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
şu forumda adam gibi bilgi veren bi ben vardım kimsen bişiden çakmıo gelio en sevdiğiniz adam kim fln topicler açıyolardı.

Bu forumda bi raingman var bi de ben gerisi boş bilgi vermeyi kesiyorum artık sayenizde tşkler.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
  • Yeni Oluştur...