Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba'den Haberler

Rush

Öne çıkan mesajlar

Miami çok başarılı bir takas yapmış. Diğer takımlar nasıl kabul ediyor bunları anlamıyorum.

Williams-Wade-Posey-Walker-Shaq

Bunun dışında Haslem, Jones(Oh be Eddie gitti, Damon'a Jones diyebiliyoruz) ve Mourning gibi isimler benchten iyi katkı yaparsa Miami zorlu bir rakip olur. Bir de Dooling'i tutabilselerdi ellerinde...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Diger topicte dedigim herseyi geri aliyorum. Miami her sekilde sampiyon olur artik.Zaten olamassa kapasinlar takimi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

miami'nin takası oyuncuların potansiyeli düşünüldüğünde ve takım tek tek ele alındığında gerçekten ortaya çok iyi bir takım çıkarıyor ama bu şimdilik sadece kağıt üstünde. çünkü j-will ve walker'a hayatta güvenmem kardeşim ben.

walker'ın belki top hakimiyet hastalığı tutar saçmalar falan, bu iki oyuncu wade ve shaq'ın takım üstündeki otoritelerini kabul ederler de ona göre oynarlarsa ortaya çok iyi sonuçlar çıkacaktır. (geçen seneki sezon birincisi daha napacak zaten bilmiyorum ya :D) ama detroit'i ben yine şu anki durumda hala doğunun en güçlü favorisi olarak görmekteyim.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

rasheed wallace inda sorun cikaracagi dusunulmustu ilk geldiginde ama tersi oldu walker icinde olabilir. j-will de tekrar yildizini parlatmak icin bu sene varini yogunu koyabilir, ama j-will nba e yakismio onu rucker park ta gormek istiyorum sirf?=[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 06 Ağustos 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
Lakers'in finalde Detroit'e yenildigi seneki kadrosu da hic `kaybedebilecek` bir kadro gibi durmuyordu. Belli olmuyor bu isler.

yok öyle birşey gayet yenilebilir bir kadroydu..
onu bırakda yine de haklısın..karşımızda bir real madrid örneği var=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi şunu demeyin "O kadrodan birşey olmazdı" eğer o kadroda Karl Malone sakatlanmasaydı Lakers şampiyon olurdu. Seri boyunca Medvedenko 2 sayı ortalamasıyla oynadı resmen. 8 şut atıp 1'ini soktu her maç.

Tamam yenilmeyecek bir kadro olmayabilir, elbet biri yenecektir ama şampiyonluğun 1 numaralı adayıydı, ki bence Karl Malone sakat olmasaydı şampiyonlardı. O sene Detroit'i Medvedenko'nun üzerinden oynayan Rasheed şampiyon yaptı resmen.[signature][hline]Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elm, 10 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
Wissy o lakers kadrosundan hiç bişi olmazdı spurs elemesi bile şanstı bence.Miami bu sene gerçekten çok iyi bir kadro kurdu.

Ne sansı yapma gozunu sevıyım yaa.Ilk 2 macta super oynadı parker gary payton onun karsısında acız kaldı resmen ıcerı yaptıgı drıveları kımse engelleyemedı ve ılk 2 macı spurs aldı.Sonra ne oldu Shaq bırakın ustume gelsın dedı ve o laftan sonra parker serının gerı kalanı boyunca resmen hayalet gıbıydı sahada.Cunku sertlıkten hemen yılan bır oyuncu yanı sadece yetenekle olmuyo ısler.Malone da duncan ı kendı ortalamasının altında tutunca art arta gelen 4 galıbıyet olay bundan ıbarettır.

Sakın sımdı kalkıp 5.macta 0.4 sanıye kala fısher ın son sanıye basketını solemeyın.Duncan ın ondan oncekı son sanıye basketı en az fısherın kı kadar balıktı adam resmen Shaq ın ustunden topu salladı...
(Hic bir basarı tesaduf degıldır)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

son yazdığın cümlede fisherınki tamamen balıktı..duncan'ınki de öyleydi merak etme bişi demiyorum zaten=P ama zaten aprker denen adam boktan bi herif..adam 26.sıradan alınıp normalden iyi oynadığı için meşhur oldu bence..çok başarısız bir oyuncu bana sorarsanız.o seri de lakers allah için hakkıyla aldı..sonuçta 2-0dan 2-4 kolay değil..hadi bir maç balın olur da 4 maç üst üste olmazki kardeşim.
bu arada ben anti-lakers ve anti-kobe'ciyim ona rağmen böyle bir yazı yazdım ona göre=)

ama o kadroyla şu anki miami kadrosunu karşılaştırırsanız bence bu miami kadrosu daha iyi iş yapar.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

Valla miaminin kadrosu kagıt ustunde cok ıyı evet ama onemlı olan oyuncuların bır arada nası oynayacagı.Bu kadar yıldız oyuncunun hepsının egolarını kontrol altında tutmak cok zor olacaktır ozellıkle Walkerın...Jay will bence cok ıstıkrarlı degıl uzun vadede ne yapacagını gorecegız.
İlginc bir sene olacak gıbı sabırsızlıkla beklıyorum...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phrexian, 12 Ağustos 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Valla miaminin kadrosu kagıt ustunde cok ıyı evet ama onemlı olan oyuncuların bır arada nası oynayacagı.Bu kadar yıldız oyuncunun hepsının egolarını kontrol altında tutmak cok zor olacaktır ozellıkle Walkerın...Jay will bence cok ıstıkrarlı degıl uzun vadede ne yapacagını gorecegız.
İlginc bir sene olacak gıbı sabırsızlıkla beklıyorum...

said:
jankis, 05 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
miami'nin takası oyuncuların potansiyeli düşünüldüğünde ve takım tek tek ele alındığında gerçekten ortaya çok iyi bir takım çıkarıyor ama bu şimdilik sadece kağıt üstünde. çünkü j-will ve walker'a hayatta güvenmem kardeşim ben.

walker'ın belki top hakimiyet hastalığı tutar saçmalar falan, bu iki oyuncu wade ve shaq'ın takım üstündeki otoritelerini kabul ederler de ona göre oynarlarsa ortaya çok iyi sonuçlar çıkacaktır. (geçen seneki sezon birincisi daha napacak zaten bilmiyorum ya :D) ama detroit'i ben yine şu anki durumda hala doğunun en güçlü favorisi olarak görmekteyim.

bari jankis'ten okudum falan deseydin ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

ABDUR RAHİM, SACRAMENTO KİNGS'DE...

Free-agent piyasasının gözde uzunlarından Shareef Abdur Rahim, Sacramento Kings ile kontrat imzaladı. Daha önce New Jersey Nets'in gündeminde olan ancak bu takımda oynamak istemediğini belirten yıldız oyuncu, böylelikle yeni sezonda Kings forması giyecek..

Knicks'de Allan Houston, Beklemede...
NY Knicks'de son iki sezonda yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle olumlu katkılar sağlayamayan Allan Houston'ın, şimdilik kendisiyle ilgili verilecek olan kararı beklediği söyleniliyor. Kontratının satın alınarak serbest bırakılacağını düşünen Houston'ın, bu hamlenin gelecek hafta içerisinde gerçekleşme olasılığının oldukça yüksek olduğunu belirtti. Halen Knicks kadrosunda bulunduğunu ve sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirten tecrübeli oyuncu, gelecek sezon mutlaka oynamak istediğini de sözlerine ekledi. Geçtiğimiz yıl Knicks forması altında sadece 20 karşılaşmada oynayabilen Houston, 11.9 sayı- 1.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Larry Brown, Snow'u NY'a Bekliyor...

NY Knicks'in yeni patronu Larry Brown'ın, Cleveland Cavaliers'da forma giyen Eric Snow'u kadrosunda görmek istediği belirtildi. Başkan Isiah Thomas'la yaptığı görüşme sonrasında Sixers'dan da öğrencisi olan Snow'u isteyen Brown'ın, tecrübeli oyuncuyu yedek guard olarak düşündüğü söyleniliyor. Geçtiğimiz yıl Cavaliers'da kötü bir sezon geçirdikten sonra gözden çıkartılan Snow için Cavs GM Danny Ferry ile bir görüşme yapacak olan Thomas'ın, gerçekleştirilecek bir takas sonrasında tecrübeli oyuncuyu kadrosuna dahil etmesi bekleniyor. Cavaliers forması altında geçtiğimiz yıl 81 karşılaşmada 22.8 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, 4.0 sayı- 1.9 ribaund ve 3.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Sixers, Steven Hunter'a Kavuştu...

Philadelphia 76'ers, geçtiğimiz hafta içerisinde anlaşmaya vardığı Steven Hunter ile kontrat imzaladı. Marc Jackson'ın New Jersey Nets'e takas edilmesinin ardından kadrosuna yedek uzun arayan GM Billy King, Hunter ile anlaşmaya varmıştı. Sixers ile 5 yıllık $16.5milyon değerinde bir kontrata imza atan genç uzun, yaptığı açıklamada, "Sixers organizasyonuna katıldığım için çok mutluyum. Takımdaki rolünü iyi biliyorum. İyi bir fiziğimin olduğunu ve atletik özelliklerimle bir çok şeyi yapabileceğimi düşünüyorum" dedi. 2001 Draftında ilk tur 15.sıradan Orlando Magic tarafından seçilerek NBA'e adım atan Hunter, geçtiğimiz sezon Phoenix Suns forması altında oynadığı 76 karşılaşmada 4.6 sayı- 3.0 ribaund ve 1.3 blok ortalamaları yakalamıştı.

Saunders'dan Sprewell'a Yeşil Işık...

Detroit Pistons'da göreve başlayan Flip Saunders'ın, eski oyuncusu Latrell Sprewell'ı kadrosuna dahil etmek istediği belirtildi. Minnesota Timberwolves'da iki sezon boyunca birlikte çalıştığı Sprewell'ı yeni sezon için Detroit'te düşünen Saunders'ın, tecrübeli oyuncunun menajeriyle biraraya gelmesi bekleniyor. Sprewell'ın ilerleyen yaşına yeteneklerine güvenen Saunders'ın, özellikle skor anlamında önemli katkılar sağlayacağına inandığı tecrübeli oyuncuyu istediği gelen haberler arasında. 1992 Draftında ilk tur 24.sıradan Golden State Warriors tarafından seçilerek NBA'e adım atan Sprewell, geçtiğimiz yıl Timberwolves forması altında 80 karşılaşmada oynamış ve 12.8 sayı- 3.2 ribaund ve 2.

Sixers, McKie'yi Serbest Bıraktı...

Philadelphia 76'ers, tecrübeli guard Aaron McKie'yi serbest bıraktı. 1997-98 Sezonundan bu yana Sixers forması giyen McKie, 2001 yılında NBA finali oynayan takımın kadrosunda da yeralmıştı. Ayrıca 2001 yılında NBA'de en iyi 6.adam ödülünü kazanan McKie, 11 sezondur NBA'de forma giyiyordu. Geçtiğimiz yıl kariyerinin en kötü dönemini geçiren 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, oynadığı 68 karşılaşmada 2.2 sayı- 2.5 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı. 1994 Draftında ilk tur 17.sıradan seçilerek NBA'e adım atan McKie, kariyeri boyunca Portland Trail Blazers ve Detroit Pistons takımlarının da formasını giymişti.

tatildeydim size bilgileri ulaştıramadım.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
[b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Sosyal ağlarda paylaş

dallas finley i serbest birakti, nyk da jerome willians i.

isalllah junk yard dog nets e gider[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

Cavs, Şimdi de Dickau'yu Gözüne Kestirdi..

Free-agent piyasasında kadrosuna point guard arayan Cleveland Cavaliers'ın, Dan Dickau ile ilgilendiği iddia edildi. Heat guard'ı Damon Jones'un yarattığı belirsizlik nedeniyle bu oyuncuya alternatif arayan Cavs GM Danny Ferry'nin, Dickau için bir teklif yapması bekleniyor. New Orleans Hornets'da geçtiğimiz yıl müthiş bir çıkış yakalayan Dickau'nun ise takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Özellikle draftte seçilen Chris Paul'un ilk beş rotasyonunda yer alacak olması nedeniyle sürelerinin azalacağını düşünen Dickau'nun, bu nedenle daha çok sorumluluk alacağına inandığı Cavaliers'a gidebileceği söyleniliyor. 2002 Draftında ilk tur 28.sıradan Sacramento Kings tarafından seçilerek NBA'e adım atan Dickau, geçtiğimiz yıl 71 karşılaşmada 29.4 dakika süre almış ve 12.5 sayı- 4.9 asist ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Sosyal ağlarda paylaş

Nets, Ron Mercer'ı Gözden Çıkartıyor...

New Jersey Nets Başkanı Rod Thorn'un, tecrübeli skorer Ron Mercer'ı serbest bırakacağı iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Nets forması altında dizindeki sorun nedeniyle sadece 18 karşılaşmada oynayabilen Mercer'ın, kontratının satın alınacağı söyleniliyor. 2003-04 Sezonunda San Antonio Spurs'da yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle serbest bırakılan Mercer, sezonun kalan bölümünü tedavi olarak geçirmişti. Geçtiğimiz yıl dizinin yeniden şişmesi üzerine atroskopi geçiren ve üç aya yakın bir süre salonlardan uzak kalan Mercer'ın, gelecek sezon içinde güven vermemesi nedeniyle gözden çıkartıldığı gelen haberler arasında. 1997 Draftında ilk tur 6.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Mercer, geçtiğimiz yıl oynadığı 18 karşılaşmada 7.6 sayı- 2.2 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Doug Christie'ye Texas Yolu Gözüktü...

Orlando Magic tarafından serbest bırakılan Doug Christie'nin, yeni sezonda Dallas Mavericks forması giymeye yakın olduğu iddia edildi. Michael Finley'i yüklü kontratı nedeniyle gözden çıkartan ve bu pozisyona bir oyuncu arayan takım sahibi Mark Cuban'ın, tecrübeli Christie'yi kadrosuna dahil etmek istediği söyleniliyor. 35 Yaşındaki tecrübeli oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi beklenen Mavericks'li yetkililerin, Christie için 1 yıllık $3milyon değerinde bir kontrat teklifinde bulunacağı gelen haberler arasında. İlerleyen yaşına rağmen NBA'in en iyi dış savunmacılarından biri olan Christie, geçtiğimiz yıl Sacramento Kinge ve Orlando Magic formaları altında 52 karşılaşmada forma giymiş ve 6.6 sayı- 3.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...