unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Turkcell, Telsim, Avea ve Türk Telekom cep telefonu hattını değiştirenin eski operatöre ait numarasını koruyabilmesini sağlayacak sistem üzerinde anlaştı. Ayrıntılı bilgi : http://www.iletmen.com/node/377 Sonunda operatör değiştirmemizi önleyen en büyük etkenlerden biri olan numara değişikliği sorunuda ortadan kalkıyor. Keşke bu uygulamayı daha önceden yapmış olsalardı...[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kimine yarar kimine zarar sağlar bu hatta bu iş laçka bile olur :D[signature][hline]I want but I can't give up :(
laverda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzel bi olay keşke daha önceden de olsaydı kaç tane güzel numara değiştirdim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzel bişi[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 0532 432 54 46 0505 432 54 46 Numaralar örnektir tamamen. Ya alttaki numaradan bi tane varsa AVEA'da? O zaman ne olur?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 guzel olabilir[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 numara sayısı yetecek mi ki? sırf turkcell kaç tane alan kodu değiştirdi, yani turkcelle yetmiyor xxx xx xx şeklindeki numaralar. başındaki haneyi kaldırınca nasıl olacak?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Jester Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 alan kodu da degismiyor ki, yani 532 666 66 66 numaralı avea hattın oluyor mesela[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet çook uzun zxaman önce bi yerlerde okumuştum, görmüştüm yada duymuştum ama ne biliim şimdi ben birisini turkcell diye aricam sonra bana 30 kontor gircek benimde tcelle kafam gricek[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 turkcelle göçer bence. ama uygulama ilk başlasın bi hele. o zaman ne kampanyalar görecez siz bekleyin. bu ay avea fatureasından bi içimlik türk kahvesi çıktı. altıma ettim gülmekten. ne fantaziymiş bea![signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kahve mi ne alaka?[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fantazi işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 peki ben adamın numara 0532 323 32 32 mesela..sona gitti avea ya gecti...ben adamı ilk defa arıcam, numaranın turkcell'mi yoksa baska operator olup olmadıgını nasi annıcam.. uyarcak mi acaba beni...???[signature][hline]Follow the Darkness...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150646[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @angband işte bende onu diyorumya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: angband, 18 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: peki ben adamın numara 0532 323 32 32 mesela..sona gitti avea ya gecti...ben adamı ilk defa arıcam, numaranın turkcell'mi yoksa baska operator olup olmadıgını nasi annıcam.. uyarcak mi acaba beni...??? Turkcell'in kabul etme sebebi budur zaten. 12 milyonun üzerinde Tcell abonesi var ve insanlar ucuz konusma sansi icin Tcell i seciyor, disardan bakinca bu olay Tcell e patlayacak gibi görünüyor. Ama Tcellli üyeler bu gecisi yapan insanlari arayinca, iclerinde patlayacak, paralar da Tcell e gelecek haliyle[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 walla hiç bi yere gelemez ben çalma sesinden bile anlarım tcell midir değil midir =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki: 0532 432 54 46 0505 432 54 46 Numaralar örnektir tamamen. Ya alttaki numaradan bi tane varsa AVEA'da? O zaman ne olur? tam bunu sorcaktım =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bastaki kod da degismeyecek. Artik 0532 sadece Tcell'in olmayacak mesela. Tcell hatta servisi Avea saglayacak[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gerçekten iyi bir karar olmuş.ç[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Oh şahane olmuş.Çok sevindim...[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 önemli olan tarifeler avea ucuz diye geçersin ama konuşcağın adamlar turkcell de olunca bişey farketmiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bir de piyasada sürekli 053x lu numaralar kalacak artık. Ve sürekli bi Turkcell üstünlüğü hissedilecek sanal olarak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 SOnuçta bu uygulama devreye girincede tarifelerde değişecektir elbet mevcut tarifeler böyle kalmaz. Ayrıca mecburen Turkcell'de indirim yapacak Avea, Telsim Salak değilya bi şekilde Abonenin hattının Turkcell mi Telsim mi olduğunu belli edecek bir çözümde bulurlar buna. Sonuçta müşteri çekmek için Avea ve Telsim her yolu deneyecektir rahat olun :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence cok basarili olur. Millet yiginla telsim ve avea ya gecer diye dusunuyorum
Öne çıkan mesajlar