Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cepte hat değiştirenin numarası aynı kalacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkcell, Telsim, Avea ve Türk Telekom cep telefonu hattını değiştirenin eski operatöre ait numarasını koruyabilmesini sağlayacak sistem üzerinde anlaştı.

Ayrıntılı bilgi : http://www.iletmen.com/node/377

Sonunda operatör değiştirmemizi önleyen en büyük etkenlerden biri olan numara değişikliği sorunuda ortadan kalkıyor. Keşke bu uygulamayı daha önceden yapmış olsalardı...[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
Mesaj tarihi:
güzel bi olay keşke daha önceden de olsaydı kaç tane güzel numara değiştirdim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
0532 432 54 46
0505 432 54 46

Numaralar örnektir tamamen. Ya alttaki numaradan bi tane varsa AVEA'da? O zaman ne olur?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
turkcelle göçer bence. ama uygulama ilk başlasın bi hele. o zaman ne kampanyalar görecez siz bekleyin. bu ay avea fatureasından bi içimlik türk kahvesi çıktı. altıma ettim gülmekten. ne fantaziymiş bea![signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
peki ben adamın numara 0532 323 32 32 mesela..sona gitti avea ya gecti...ben adamı ilk defa arıcam, numaranın turkcell'mi yoksa baska operator olup olmadıgını nasi annıcam..
uyarcak mi acaba beni...???[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
said:
angband, 18 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
peki ben adamın numara 0532 323 32 32 mesela..sona gitti avea ya gecti...ben adamı ilk defa arıcam, numaranın turkcell'mi yoksa baska operator olup olmadıgını nasi annıcam..
uyarcak mi acaba beni...???
Turkcell'in kabul etme sebebi budur zaten.

12 milyonun üzerinde Tcell abonesi var ve insanlar ucuz konusma sansi icin Tcell i seciyor, disardan bakinca bu olay Tcell e patlayacak gibi görünüyor.

Ama Tcellli üyeler bu gecisi yapan insanlari arayinca, iclerinde patlayacak, paralar da Tcell e gelecek haliyle[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
0532 432 54 46
0505 432 54 46

Numaralar örnektir tamamen. Ya alttaki numaradan bi tane varsa AVEA'da? O zaman ne olur?

tam bunu sorcaktım =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Bastaki kod da degismeyecek.

Artik 0532 sadece Tcell'in olmayacak mesela. Tcell hatta servisi Avea saglayacak[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
SOnuçta bu uygulama devreye girincede tarifelerde değişecektir elbet mevcut tarifeler böyle kalmaz. Ayrıca mecburen Turkcell'de indirim yapacak Avea, Telsim Salak değilya bi şekilde Abonenin hattının Turkcell mi Telsim mi olduğunu belli edecek bir çözümde bulurlar buna. Sonuçta müşteri çekmek için Avea ve Telsim her yolu deneyecektir rahat olun :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
  • Yeni Oluştur...