pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sürekli oyun oynadıgımdan dolayı adsl faturası babam tarafından yatırılmıyor. sonuc baglantıyı kesmısler ama ne kesmek.ilk basta baglantınıyı kesmek deılde sıfıra yakın sekılde hızını dusurduler. gecelerı hıssedılmeden aynı hıza cıkar ama sabahları msn bıle acamıyodum. biraz baglantıları actım kapatım telekomun sıtelerınden baglantı ya gırdım ( onlara ızın verebılıyo kotolar felan fazen ) ewt sonucmu 512k kullandıgım ınternet baglantısı suan 1024 calısıp 104kb ıle dosya ındırıyor. eee herzamn kotu hatalar gelcek deıl ya basımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Genel de yaptıkları hatalar zaten[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kafalar telekoma nedense bunu telekomlar ilgili bütün topiclere atıyorum[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 banada ilk adsli aldığımda olmuştu bi dahda olmadı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kafalar değil komple vucut telekoma.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 anlamıyorum ki internetle yeni yeni mi tanışıyorsunuz? daha 2 sene önce adsl için port yoktu alamıyordunuz, kablo desen çok pahalıydı. dial-up ile bağlanıyordu büyük çoğunluk. saatine 1ytl vermemizin yanında bir de servis sağlayıcıya gidiyordu yıllık 100ytl falan. 2 sene içerisinde internet kaç kat hızlanıp ucuzladı, buna bakmıyorsanız, internetin Türkiye'deki geçmişini bilmiyorsunuz derim ben size.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o da var aslında sende haklısın sailor 3-4 kb ile dl ederdik.. ama o zmnlar yurtdışıyla karşılaştıramıyoduk kendimizi şimdi karşılaştırabiliyoruz.. ama bunun yanında telekom müsteri hizmetleri servisi yinede berbat..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben hala kendimi yurt dışı ile karşılaştıramıyoreum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 telekoma sövmek moda oldu. bu furya da yakında diner.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İnterneti Turnet omurga döneminden bilirim. Burada tt her şeyi bize geç getirdi onca kar etmesine rağmen, broadbandleri eşek yükü paraya sattı, dial-up çıları resmen sömürdü, bu kadar toplum baskısı olmasaydı halen aynı tavrını sürdürüyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: pisikopat_5, 16 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki: sürekli oyun oynadıgımdan dolayı adsl faturası babam tarafından yatırılmıyor. sonuc baglantıyı kesmısler ama ne kesmek.ilk basta baglantınıyı kesmek deılde sıfıra yakın sekılde hızını dusurduler. gecelerı hıssedılmeden aynı hıza cıkar ama sabahları msn bıle acamıyodum. biraz baglantıları actım kapatım telekomun sıtelerınden baglantı ya gırdım ( onlara ızın verebılıyo kotolar felan fazen ) ewt sonucmu 512k kullandıgım ınternet baglantısı suan 1024 calısıp 104kb ıle dosya ındırıyor. eee herzamn kotu hatalar gelcek deıl ya basımıza :) Aşırı saçma mı senin kotalı internet sayfalarına girip hattını 1024 yapabildiğini söylemen, bana mı öyle geldi sadece?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ucuz etin yahnisi derler ;) bakın bana kablo internet ile überim! hahaha ha haaarika[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @kymophobia hayır sen yanlıs anlamıssın ben sana bunu yapabılıyorum demedım sadece haatım bellı zamanlarda 1024 e cıkıyor dedım. telekoma gelınce onca reklam yapıyor ama bır gelısme gostermıyor alt yapılarının tamamını bıle acmıyor. nasıl bir dusuncelerı var anlayamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Davion, 16 Ekim 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Kafalar değil komple vucut telekoma. +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki: said: Davion, 16 Ekim 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Kafalar değil komple vucut telekoma. +1 +1 aklımdan başka bişey geçmedi telekom kelimesini görünce... aaah ah[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ehehe allah aılene kolaylık versın cunkı telekom boyle olaylarda fatura yollamnıyor kesmıyor ama 4-5 ay sonra bazende faızıyle hepsını bırden tahsıl edıyor ben hız arttırdım mısal 6 ay ve fatura gelmedı laylşaylom oldum sonra hepsı haşıırt dıye aynı ay geldı aman dıkkat[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar.. 1 ay önce dls ye başvurdum.. bugün yeni bağladılar.. bu zaman zarfından cafelere harcadığım para 4 aylık dls ücretime yakın.. Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım.. Eğer hattınızda bağlantı sorunu yoksa 256 k ile kotalı 29 ytl ücret bence çok şahane bir durum..3-5 k ile saati 1 ytl yıllık paketi 100 ytl li zamanlar vardı.. ha yeterli mi? tabi değil ama işte herşey hemen olmuyor. Eldekinede şükretmek lazım.. Dha fazlasınıda talep etmekte tabi..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://www.ekpaket.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kafalar tekekoma[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Viktor, 19 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ehehe allah aılene kolaylık versın cunkı telekom boyle olaylarda fatura yollamnıyor kesmıyor ama 4-5 ay sonra bazende faızıyle hepsını bırden tahsıl edıyor ben hız arttırdım mısal 6 ay ve fatura gelmedı laylşaylom oldum sonra hepsı haşıırt dıye aynı ay geldı aman dıkkat banada oldu yaa..cok fena kaçiyo hepsi birden..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar