Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows xp uyarı mesajı

chagy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şöyle bir uyarı mesajı var;

-
Bu sayfa hem güvenli hemde güvenli olmayan öğeleri içeriyor

Güvenli olmayan öğeleri göstermek istiyormusunuz?
-
Evet / Hayır / Ek Bilgi.

Şimdi ek bilgi ye basınca bana şunu söylüyor.

Güvenli bir Web sitesinden güvenli olmayan içeriği yükleme

Baktığınız Web sitesi güvenli bir Web sitesidir. Gönderdiğiniz ve aldığınız bilgileri güvenli yapmak için SSL (Güvenli Yuva Katmanı) veya PCT (Özel İletişim Teknolojisi) gibi bir güvenlik iletişim kuralını kullanır.
Siteler güvenlik iletişim kuralı kullandığında, adınız veya kredi kartı numaranız gibi sağladığınız bilgiler, başkaları tarafından okunmaması için şifrelenir. Bununla birlikte, bu Web sayfası bu güvenli iletişim kuralını kullanmayan öğeler de içerir.
Web sitesi ve bilgisayarınız hakkında bildiklerinize dayanarak, bu Web sitesiyle çalışmaya devam edip etmeyeceğinize karar vermelisiniz.

Bu siteyle çalışma konusunda şüpheleriniz varsa, Hayır'ı tıklatın.

bakmadığım yer kalmadı,siteyi güvenli sitelere bile ekledim nıh ıh kurtulamıyorum bu uyarı mesajından.

bu uyarı mesajını her zaman evet yapan yada disable yapan bir olay var mı? bilen var mı?

örnek site ; isbank.com,turkcell.com gibi.

browser sorunu değil ie kullanmıyorum ama ie'de de denedim onda da oluyor.

Aynı sorun annemin bilgisayarında olmuyor.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok sp2 kullanıyorum hatta hemen hemen annemin bilgisayarıyla herşeyi aynı çünkü ikisinide ben kurdum.

yasaklı sitelerde hiç site yok,güvenli sitelerde işe yaramıyor.
hayır deyince bişey olmuyor oluyorsa da bana göstermiyor.

sadece login sayfalarında çıkıyor.

mesela Turkcell de login olurken çıkıyor,evet desemde hayır desemde yoluma devam ediyorum.Uyuz etti![signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyor,geçmişi falan zaten silmiştim.
ama ssl durumu ve nesneleri bile tamamen sildim yani bir bakıma şu an benim internet ayarlarım ilk kurduğum gibi temp int files falan boş.ayarlar sıfırlanmış durumda.

ama lanet olası uyarı mesajı hala çıkıyor :lol: hayret birşey ya.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...