anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi phpde daha cok içerik oldugu icin php ye gececem hangi serveri kuram?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 apaçi[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende apache derim...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 apache local'de calısmak için sadece. web'e upload ettiğinde zaten alanadı+host'u saglayan yerin serverına baglı olacak siten. local'de web i hazırlamak için diyosan apache, abyss'i hiç denemedim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 apache derim bende :) (çünkü bite onu kullanmayı biliyorum :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ikisnide kurdum abssy i sectim neden apaçide başkası sizin bilge baglanamıyo abssy de port olarak "80" acarsanız baglanılıyo ondan abssyle devam ediyom[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 pek güzel[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yankee derim :-P bugün espri modundyım kusura bakmayın apache hocam kafan rahat olur böylece[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 http.conf u açıp port u 80 olarak belirlemelisin. said: # # Listen: Allows you to bind Apache to specific IP addresses and/or # ports, instead of the default. See also the # directive. # # Change this to Listen on specific IP addresses as shown below to # prevent Apache from glomming onto all bound IP addresses (0.0.0.0) # #Listen 12.34.56.78:80 Listen 80[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hmm oyle denemedim portu 80 olarak actım we apaçi çalışmadı ( çalıştı ama localhostda) abssy ise gayet iyi çalıştı demek apaçide portu tanıtmak gibi bişi gerekio ama neyse abssy ile başladım oyle devam etcem[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Apache yüklüyken ip adresim/hede.txt dosyasina kimse erişemiyordu.( 81.233.122.222/hede.txt gibi ).Bu yüzden apacheyi sildim.Simdi postu görünce abyss yükledim aynı sorun ondada var ip adresim üzerinden dosya alamiyorlar o_O Böyle birşey imkansızmı değilsede nasil yapılacagini bilen varmi :-? Modemden 9999 portunu falanda açmiştim :( [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Ekim 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 80 portu çakışmalara neden olabiliyor, ben başka bir porta taşıdım web serveri, şimdi güzelce çalışıyor. o taşıdığın portu açman gerekli unutma[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bende o yuzden apaçiyi sildim abssy i kur 80 i aç o zaman soru nsuz oluyo[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 apache port 8080 kullanıyorum, apache xp service olarak yüklü manual olarak başlatılıyor içinde net start apache yazan bir bat dosyam var çalıştırınca apache çalışıyor no problem süper sistem...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim wab cam markası apachi çok memnunum sende al[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: LordGargamel, 17 Ekim 2005 06:21 tarihinde demiş ki: Apache yüklüyken ip adresim/hede.txt dosyasina kimse erişemiyordu.( 81.233.122.222/hede.txt gibi ).Bu yüzden apacheyi sildim.Simdi postu görünce abyss yükledim aynı sorun ondada var ip adresim üzerinden dosya alamiyorlar o_O Böyle birşey imkansızmı değilsede nasil yapılacagini bilen varmi :-? Modemden 9999 portunu falanda açmiştim :( [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Ekim 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Modem'in DMZ ayarlarına, bilgisayarın local ip adresini girmen lazım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 php triad, appserv, easy.. hangisini kurarsan kur.. sistemin xp ise appserv tavisye ederim.. onun harici bu kadar problem yapmaya gerek yok bu dedigim programlar hepsi gerkeni yapior zaten..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar