Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aphache mi abyss mi

anartheelf

Öne çıkan mesajlar

apache derim bende :) (çünkü bite onu kullanmayı biliyorum :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yankee derim :-P

bugün espri modundyım kusura bakmayın

apache hocam kafan rahat olur böylece[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

http.conf u açıp port u 80 olarak belirlemelisin.

said:
#
# Listen: Allows you to bind Apache to specific IP addresses and/or
# ports, instead of the default. See also the
# directive.
#
# Change this to Listen on specific IP addresses as shown below to
# prevent Apache from glomming onto all bound IP addresses (0.0.0.0)
#
#Listen 12.34.56.78:80
Listen 80
[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Apache yüklüyken ip adresim/hede.txt dosyasina kimse erişemiyordu.( 81.233.122.222/hede.txt gibi ).Bu yüzden apacheyi sildim.Simdi postu görünce abyss yükledim aynı sorun ondada var ip adresim üzerinden dosya alamiyorlar o_O Böyle birşey imkansızmı değilsede nasil yapılacagini bilen varmi :-?

Modemden 9999 portunu falanda açmiştim :(

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Ekim 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

apache port 8080 kullanıyorum, apache xp service olarak yüklü manual olarak başlatılıyor

içinde
net start apache
yazan bir bat dosyam var çalıştırınca apache çalışıyor no problem süper sistem...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordGargamel, 17 Ekim 2005 06:21 tarihinde demiş ki:
Apache yüklüyken ip adresim/hede.txt dosyasina kimse erişemiyordu.( 81.233.122.222/hede.txt gibi ).Bu yüzden apacheyi sildim.Simdi postu görünce abyss yükledim aynı sorun ondada var ip adresim üzerinden dosya alamiyorlar o_O Böyle birşey imkansızmı değilsede nasil yapılacagini bilen varmi :-?

Modemden 9999 portunu falanda açmiştim :(

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Ekim 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Modem'in DMZ ayarlarına, bilgisayarın local ip adresini girmen lazım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

php triad, appserv, easy.. hangisini kurarsan kur.. sistemin xp ise appserv tavisye ederim.. onun harici bu kadar problem yapmaya gerek yok bu dedigim programlar hepsi gerkeni yapior zaten..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...