Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Varmi oynayan ve oynayipta 4. silahlari cikarmis olan ?? . Gene eski oyunlardaki gibi belli bisileri yaptiktan sonra a valuable item msg i cikti ama bolumu bitirdikten sonra vermedi silahi. Eee varmi oynayaniniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 canavar bir oyundur benim oynadığım kadarıyla weapon alınca eğer 4 tane mevcutsa elinde daha fazla alamıyon 1 ini elden çıkarıyonki yeni silahı alasın[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yok cozdum dediign dogruda bu lvl 4 silahi herkeste 4 degisik gorunuslu silah var iste de.... o yazi cikinca biraz yakinda altar imsi bi mekan var orda ozel bi kutu olarak beliriyormus.yalniz zhao yun un lvl 4 silahi muhtesem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Zhou Tai 'yi Tek Geçerim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hımmm anladım o yazı çıkınca pause yap sonra battle log dan o yazıyı bul. orda sarı olarak gösteriyor. silahın yerini .[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar