Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW Ödeme Sistemi?!

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben WOW'a başlayacağım ama bu ödeme sisteminden pek haberdar değilim,Ödemelerimizi sanal karttan yapacağım biliyorum ama tam olarak nasıl bir sistem de yapacağımı bilmiyorum.Ve bunun yanında aylık ödeme durumu nasıl olacak örneğin 6 aylık değilde 1 aylık yatırdığımda daha sonra bir dahaki ayda otomatik mi çekilecek para,6 aylık ödediğim de ise ne olacaktır?Ve bunun yanında duyduğum kadarı ile ilk ay bedava imiş?!Tam olarak ve güvenilir ödeme sistem ve planım nasıl olmalı?Yardım bekliyorum...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

sanal kartla yapmak zorunda deilsin.herhangi bi kredi kartıda olur.ilk ay belej.ödeme secenekleri 1 ay,3 ay,6 ay olarak deişiyor.eger 6 ayı secersen 6 ay dokunmazlar sana.istediin gibi oynarsın.6 ay sonunda senden tekrar para istediği zaman kredi kartı bilgilerini yazıcaksın.herhangi bir sorun cıkmaz.yani wow a güvenebililrsin! :)[signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

ondan emin deilim.varolan acc bilgilerini deiştirebiliosun sanırım.hiç denemedim ama büyük ihtimallle olur.öbür türlü cok sacma olur çünkü.diyelim ki kredi kartun calındı.baska bi numara yazmak zorunda kalıcaksın.kesin olur baska kredi kartı.oyuna werdiin 100 milyonu yemez blizzard.her ay sonu kredi kartı bilgilerini tekrar giriyosun. :)

[Bu mesaj priest_mert tarafından 18 Ekim 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kredi kartı numaranı silmezsen parayı çektikten sonra account management tan otomatik olarak çeker. Ama sanal kart kullanırsan içinde para olmaz çekmeye çalışır ve çekemez. En kullanışlı yolu böyle öbür türlü bir ay falan oynamadığında yeni kredi kartı numarası yazdığında 4-5 gün bekletiyor para çekmek için acc te açılmıyor hemen dolayısıyla.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...