Sergen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 service pack 2 yükledim ama yüklediğimden beri internet bağlandıktan 10-15 dk sonra gidiyor.hiç bir şey yapılmıyor, Kablonet kullanıyorum.Bağlantı durumunda hiç bir şey gözükmüyor bağlı olarak ve herşey normal gözüküyor ama... devre dışı bırakıp açınca düzeliyor ama sonra yine gidiyor..sürekli devre dışı bırakıp açmak zorunda kalıyom nasıl düzelir bu? ayrıca nod32 antivirus kulllanıyom bu uyumlumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sadece internet sitelerine erişim gidiyor bu arada.bağlantıda sorun yok. ama explorer ile alakası yok çünkü opera'da gidiyor.nasıl çözerim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 80. porttan olabilirmi https siteler girmeye dene yada 81 nolu porttan fln[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 büyük bi ihtimal sasser worm. benimde başıma gelmişti internet bağlantısını kısıtlıyor ozman kablo kullanıyodum bende. symantec fxsasser diye bişey olması lazım kurtulmak için galib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yamaalesef durum fena geçen banada oldu modemi takmadan uzaktan bağlantıyı kapamalı ve firewallu etkin yapmalısın tavsiyem format maalesef....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar