arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sadece dans et kahkaha ata ata...gülümse etrafına ve sallanmaya devam et sonsuzlarca defa..haydi bir son darbe daha.. yıkacaksın etrafı sadece dansla. içinden geldiği gibi gibi dans et mutlu bir şekilde ilk defa ..ritmi kulağında sakla...sadece müzik ve dans aşkıyla yaşa.sonsuzlarca zaman dans etmeye devam et ritim etrafta ritim içimizde ritim heryerde bedenini ritimle salla..yalnızca müzik.kaybet kendini..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Güzel bi yazı olmuş da sonsuzlarca zaman olayı biraz garip olmuş :) Ama güzel[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ewet fena olmamamış gayet hoş..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya bu ... lar bana birini hatırlattı:)[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kimi acaba??? black angel olabilir???[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar