kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 oyun güzel tavsiye ederim hatta kastım kastım sonuna geldim sonda bulduğum kılıcın delikanlı gibi çalışması için rune falan lazımmış hepsini buldum oasis tarzı yerdekini bulamadım bi el atın da bitireyim gideyim oyun da rahatlasın ben de (salak salak dolanmaktan imanım gevredi)[hline].................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Barbar oynadıgın ıcın Dwarf alsaydın oyunn basındarahat ederdın[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 abi onu bulmasi biraz zor hani ucurumda karsi tarafta balkonlar var ya onlarin en ortasinda bi yer var oraya atliycaksinordan iceri girceksin,orda son rune, atlaman gereken yer ucurum kenarindaki 2 kücük binadan birinin arkasinda[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 buldum buldum saolun var olun barbarla çok rahat kesip biçiyorum cüceciim son bölümlere gelince ağlamaklı olacan cücenle .......................... bi de son kaka adamı doğramak için tavsiyesi olan varmı? pe.... herif yeşil toplar atıyo kafasına geçiriyorum bana mısın demiyo[hline].................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 En sağlam karakter Knight o oyunda.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Gozunuzu guc burumus hepınızın. Zamangelıcek emınım, umutluyum ve o gun anlıyacaksınızkı "Cuce olmak" guclu olmaktan cok daha fazlası ıcın vardır.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bu oyunu ben bir iki sene önce aldıydım bozuk çıkmıştı,o bozuk oyunu değiştirmem gerektircek kadar güzel bi oyun değildi umarım[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 fena oyun değildir ya, full install zaten eline silah kapıp bol bol doğradığın bişey ama her kapışmanın ayrı zevki var. kafadan ya allah diye girersen kokoreç oluyo bi de walkturu buldum davayı satıp, idare edecem herhel[hline]OSS OSS canım OSS aman allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar