GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2 saat önce aldığım cashler ile hp ve attack scroll aldım ve merchanta koymayı deniorum fiatını fln herşei yazıorum ama koyulmuor. scrolların ustunde unconfirmed nation yazıo ama btn scrollarda öle ve bursuru human scroll koyan goruorum niçin bu böyle? yardm plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bug bug bug:([signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bug la alakası yok biyerde okudum milleti premiuma yöneltmek amaçlı yapılan bişe die ..[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 24 saat geçmeden o itemlere dokunamassın bunu kredi kartı hırsızlıgı için yaptılar[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic, 18 Ekim 2005 21:55 tarihinde demiş ki: 24 saat geçmeden o itemlere dokunamassın bunu kredi kartı hırsızlıgı için yaptılar nasıl yani 24 saat geççek sonra koyacan 23:59 saat geçmiş illa 1 dk beklicez mi :):):):):):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 beklicen[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yani charımla ilgili bir sorun yok değilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 charınla ilgili bi sorun yok. k2 nin çıkarttığı yeni bi sistem işte[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok ya sizde hereşye bug bug demeyin yakında yagmur yagarken bile bug olmuştur yoksa yagmur yağmaz diyeceksiniz bunu imza yapabilirsiniz :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar