erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar daha demin oynarken knightı bişey oldu charactere falan basamadım konuştuum privati bile açamadım hatta exıta bile basamadıımdan alt+f4le çıktı bu ne böle daha öncede olmuştu?[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bana defalarca oldu... Korkma bişey olmaz... Abdest al geçer :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 18 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 banada defalarca oldu yinede sorim dedim:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bug bug :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çık gir düzeliyor..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: erayyirik, 18 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki: banada defalarca oldu yinede sorim dedim:D Benim charda aduket atmıyor ne yapsam acaba?Defalarca oldu banada ama yinede sorim dedim.. *!Alt+F4*[signature][hline]Everything Dies [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 18 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar