Beyaz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Arkadaslar testten bu yana oynuyorum eski dostlar dan kimse kalmadi suan oynayan varsa lutfen buraya yazsin.. Yeni basliyacak arkadaslarada Bartz i tavsiye ederim .. Dier serverlarin hepsine girdim ama bartz daki yogunluk,action hicbirinde yok.Bot kullanicilari en cok Bartz da var evet ama sizde bizim gibi gecim kaynagimiz olan Bot larla keyifli vakit gecirebilirsiniz.... Beyaz(Uber Bot Killer)[signature][hline]-Beyaz- 64 BH -Bartz- -Khulzad-60+Prophet -Bartz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 birzamanlar bende oynuyorum ama acc sana verdikten sonra banlatmışsın inşallah başka bir oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bedava ıse gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 []Bartz bi çok serverin ismi zannedersem o çünkü bir çok farklı girdiğim serverde isim aynı idi sanırım bu menace central gibi bişey. null server adı değiştirilmemiş ama site falan warsa gelebilirim[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar