nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Lonely, 17 Ekim 2005 03:34 tarihinde demiş ki: *!bir gün heryer garbıç olacak* Nesin sen tanrının muhteşem diye adlandırdıgı kulu mu ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nedir bu sinir ben de onu anlayamadım...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla winamp en gıcık oldugum yazılımdır :. wmp rulz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: matama, 18 Ekim 2005 04:38 tarihinde demiş ki: yalniz muzik zevkin korkunc:) bence krokunç :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende wmpyi seviyorum artık nedense @chitzkoi o da güzel bi özellikmiş ama jazz bi şarkının arkasından nasıl unforgiven çalabiliyor?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 morph rate mi ne ööle bişey var, onun ayarı sondaysa yapar :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 garbage yolu tastan..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Chitzkoi, 18 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Winampte playlist shuffle ı açtığınızda, tam bir karma yapmıyor. bir sonraki şarkıyı son çalan şarkının frekansına yakın seçiyor, yani birbirine benzeyen şarkıları seçiyor... aşk meşk şarkıları da genelde aynı tonda aynı tempoda gittiğinden ardı ardına gelebiliyor... şacma geldi bana..[signature][hline]Follow the Darkness...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 konu dısı uzay dısı olmus[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 harbiden uzay dışı buarada müzik zevki iğrenç[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fede, 17 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Playlistten ruh halime göre şarkılar çalıyo valla korkuyorum Sen kendinden korkmalısın bence fede.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 niye[signature][hline]I want but I can't give up :(
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Karşındaki bilgisayar oldugunu farzet? Bilgisayarın sence senin hakkında neler düşünüyordur? Bi onun yerine koysana kendini? Belkide winamp yapmıo bilgisayarın yapıo? Seni bunalıma sokup kendi kendini öldürmen için. Bence uzaklaş bi an önce fede bilgisayarın başından.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 o zaman natalieden de uzaklaşırım :D olmaz sen boşver benim bilgisayarı abazanlara beni de alsana :D güzel resim var mı :D[signature][hline]I want but I can't give up :(
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ayıpsın olmaz mı? şu an wallpaper arşivini düzenliyorum. Birazdan bütün üyelere postalıcam. Bu arada sen nası ölceksin bilion mu fede aha böle[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
redge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biz sizi ararız:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: redge, 18 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: biz sizi ararız:D peki biz sizide ararız[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 frekansa göre çalması mantıklı geldi bana. en azından öyle bişey olmasa bile açıklaması var artık[signature][hline]I want but I can't give up :(
Öne çıkan mesajlar