Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winamp'tan korkmaya başladım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu sinir ben de onu anlayamadım...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
Valla winamp en gıcık oldugum yazılımdır :.

wmp rulz.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
said:
matama, 18 Ekim 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
yalniz muzik zevkin korkunc:)

bence krokunç :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
morph rate mi ne ööle bişey var, onun ayarı sondaysa yapar :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
garbage yolu tastan..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Chitzkoi, 18 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
Winampte playlist shuffle ı açtığınızda, tam bir karma yapmıyor. bir sonraki şarkıyı son çalan şarkının frekansına yakın seçiyor, yani birbirine benzeyen şarkıları seçiyor...

aşk meşk şarkıları da genelde aynı tonda aynı tempoda gittiğinden ardı ardına gelebiliyor...

şacma geldi bana..[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
said:
fede, 17 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Playlistten ruh halime göre şarkılar çalıyo valla korkuyorum

Sen kendinden korkmalısın bence fede.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Karşındaki bilgisayar oldugunu farzet? Bilgisayarın sence senin hakkında neler düşünüyordur? Bi onun yerine koysana kendini? Belkide winamp yapmıo bilgisayarın yapıo? Seni bunalıma sokup kendi kendini öldürmen için. Bence uzaklaş bi an önce fede bilgisayarın başından.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
o zaman natalieden de uzaklaşırım :D olmaz sen boşver benim bilgisayarı

abazanlara beni de alsana :D güzel resim var mı :D[signature][hline]I want but I can't give up :(
Mesaj tarihi:

Ayıpsın olmaz mı? şu an wallpaper arşivini düzenliyorum. Birazdan bütün üyelere postalıcam.

Bu arada sen nası ölceksin bilion mu fede aha böle

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

Mesaj tarihi:
biz sizi ararız:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
frekansa göre çalması mantıklı geldi bana. en azından öyle bişey olmasa bile açıklaması var artık[signature][hline]I want but I can't give up :(
  • Yeni Oluştur...