Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 [spo1=link]http://www.downloadarsivi.com/8762/Internet/Internet-Araclari/Diger-Araclar/ADSL-Kota/download.html[/spo][signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 uğraşmayın yaf babalar gibi sitesi var en garantilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Denedim,düzgün çalışıyor ve güzel bir program siteden bakmayacak kadar üşengeç kişiler içinbire bir...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Gerçektende hiç lüzum yok. Kim yazmıştır neden yazmıştır, niyeti cidden iyi midir bilinmez. Birde ufak tefek ya da basit amaçlı bile olsalar bu tip 10-15 program bilgisayara hatırı sayılır bir yük bindirir düşüncesindeyim. Ha yavaşlama farkedilmez pek ama neden boşu boşuna vindozun tuttuğu kayıtları arttırayım ki? İmkanınız olduğu sürece web uygulamaları ile işinizi halletmek her zaman için daha iyidir. Ahanda image resizer link aşşada mesela :-p hehe[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sadece web sitesinin verdiği bilgileri verse bende yüklemezdim.kotanın % de olarak nekadr dolduğunda alarm vermesi için ayarlıyabiliyosun[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar