Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet e-jay'i bi türlü sevemeyenlere Fruity Loops öneriyoum..hayalinizdeki biçok şeyi yapabiliyorsunuz..özellikle metal/rock tarzı yapacaksanız "Slayer VSTi" de çekin eklenti olarak..sevmeyen de varmış ama anlamıyorum...geri kalan hepsi bana DJ programı olarak gelio...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 link verebilirsen tam istediğim gibi bi program. ama önce ben bi google rules yapayım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Link[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 saol. patch'i göremedim ben sitede onu da verebilirsen dile benden ne dilersen =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Slayer VSTi Plugin Şimdi senden dileğim bana dua et seneye gidim rock coke a (=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bırak duayı bilet bile ayarlarım =) Gelmessen hayatının hatasını yaparsın zaten. Biletler satışa çıkar çıkmaz kamp+kombine gömüyorum direk bu sene baya bi kalabalık olucaz orda arkadaslarla valla.. off nerden hatırlattın bak rüya gibi geçti zaten[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evt bilemessin ne kadar istediimi..ama kimler gelio belli deil ki...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Reason varken bunlar Photoshop yanında paint gibi.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya kimin geldiğinin önemi yok içeri girince kendini kaybediyosun ki.. zaten bu senekinden daha kötü isimlerin gelmesi mümkün değil, çünkü her sene daha ileriye götürmek için ugrasıyolar festivali. bu senekinden daha iyi head grupları sen düşün artık kimler gelir :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar