Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: SUBZERO, 18 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: E kimse kalmadı ben kendi üstüme alınayım ve cevap vereyim Neyini kıskancam bea :) Kospta var skill bugda var bende. Dupe de yaparım. Cz de np transferi bile yapıyom. Neyini kıskancam ben bunun. Hem banlanmış işte :) Gitti karizma :P sen alınabilirsin[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :lol: bune yaw :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: vktk, 18 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: çayda kahvaltıda yenir. acaba nedir nedir zuhahahaha ne alakası war lem reklam mı yapıoz :D:D:D:D:D[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Beyler topicin dewamı da bööle giderse bakın yeni topic açarım ona göre :PP bana banlanmış birisini getirin plz yaa üffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aha ben banlıyım işte şuan :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ewt beyler bana id ve şifresini vereni ban lanmaktan önlüyorum özel atın :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: CaDoBaBa, 18 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki: ewt beyler bana id ve şifresini vereni ban lanmaktan önlüyorum özel atın :D YAZ ID:salak ŞİFRE:öküzmüyüm ama sıfreye parantez ıcerısınde sunu yaz 6 ay emek wermısım :D:D:D:D:D:D[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 loginserverin offline olmasindan kaynaklanan problemi dior arkadas sanirim..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 olay şu babacanlar şifremi giriyorum server a da bağlanıyorum çarımı da görüyorum fidan gibi bööle dikilio ayakta bi tıklıom üstüne :((((((((((((((sonuç nafile direk DC werio :( başka bi yan çar açtım rogue ama onu oyuna alıo dc wermio onu tıklıyınca[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar