Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cyhper da bu sabah oyunu açtım eslantta dolaşıodum. Dts lerin oraya gittim karşıma HagarD denilen ... herif çıktı zamanında boss keserken ne tradeler atmıştı bize. Biraz atıştık adamı görür görmez zaten başladım sayıp dökmeye ondan sonra da bana dedi ki AZ sonda DC olucan ii bak giitti çar dedi bunu bundan önce 5 6 kez sölemişti ama hiç bi .. olmamıştı ben de aldırmadım ama ortalıkta dolaşırken durduk yere dcwerdi ondan sonra da daha açamadım çarı. Tıklıyorum çarın üstüne DC oluyom hemen.... plz help me eer ban yediysem kaç gün ? bunu nerden öörenebilirim. + GM ..nesine para werirsek falan açılıomuış çar bööle bi imkanı naasıl oluşturabilirim? HELP ME PLZZzzzz[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHARD_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kardeş sen ban felan yememişsin benim char da bi defasında öyle olmuştu 1 gün sonra düzeldi merak etme sen seninkide düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 baba içimi rahatlatıon da benimkisi başka ben de skill bug da wardı bi gün öncesine kadar kosp da kullanmıştım ya o Hagard denilen dingil çek ettirdiyse çarımı ?? kesin ban bu yaaa :((( weya aranızda hiç ban yiyen yok mu ban yiyince nasıl oluyo ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öyle g..'e böyle y....[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Korkutmak gibi olmasın ama önceki hafta forumlarda skillbug ve kosp cilerin resimlerini alıp koyuyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Off Lafa bak. Kavgada söylenmez...[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ban yemişsen şifreni girdikten sonra ki ekranda blocked yazar.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: BioHazarD, 18 Ekim 2005 14:43 tarihinde demiş ki: öyle g..'e böyle y.... hahahaha süpersin ya[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 seninki servere reset gelirken olmasın[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: BioHazarD, 18 Ekim 2005 14:43 tarihinde demiş ki: öyle g..'e böyle y.... :)buraya gelince sinir kalmıo bende ya..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 e haklı değilmiyim adam hem skill bug hemde kosp kullanıyorum demiş bende öööhhheaannnesburger+kola diyorum kendisine[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ben imzalı bi resim istiyorum. pirimiz üstadımız :) duygularımıza tercüman olan büyük insan.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyi demişsin. hem kosp kulanıp hem de skill bug yapıp ondan sonra banlandım mı ben diye hayıflanmak...[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kıskanmanın rüzgarını hissettim burada[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: kıskanmanın rüzgarını hissettim burada Üstüne alınması gereken kim ?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 az sonra[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fark etmez[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bana dediysen şunları mı kıskancam? said: Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek :lol:[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sana demedigime göre kıskanma sen sana yasak sen kazana düştün[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben ben ben off iftara kadar böyle zaman geçsin ya. dur ben alınayım. ben kıskanıyorum?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çayda kahvaltıda yenir. acaba nedir nedir[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok sende alınma :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :lol:[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 E kimse kalmadı ben kendi üstüme alınayım ve cevap vereyim Neyini kıskancam bea :) Kospta var skill bugda var bende. Dupe de yaparım. Cz de np transferi bile yapıyom. Neyini kıskancam ben bunun. Hem banlanmış işte :) Gitti karizma :P[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 beyler olayı hakkaten ii saptırmışsınız bana damdan düşen biri lazım yani daha önceden banlanmış birisi siz anlamazsınız halimden ...[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar