philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yakın bir zamanda bu aleti almayı düşünüyorum. Özellikleri, +/-leri ile ilgili biraz bilgi edindim ama buradan da birşeyler duymak istiyorum. Kullananlar yada bununla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler..[signature][hline]Papirus*[Bu mesaj philoxenus tarafından 15 Ekim 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 up! nerede yurdum gitaristinin tavsiyeleri?[signature][hline]Papirus*
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yaptığın tarzı ve ekipmanını bilmediğim için pek sağlıklı yorum yapamicam fakat fiyatına göre gayet kaliteli aletler v-amp serisi. kişisel önerim ise biraz daha para biriktirip line6 pod serisinden birşey al, kesinlikle daha tatmin edici olur.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
inf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 illaki rack tipi istiyorsan bende pod pro yada pod xt pro önericem(Pod pro için 2. ellere bakman gerekicek zira üretimden kaldırılmış bir model). Rack olması şart değil diyorsan Pod xt yada kendinden floor boardlu pod xt live.. Tabi fiyatları birazdaha yüksek ama çok daha üstün aletler.
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence al.. biz alamıyoruz sen al[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 @ryan line6 gitarları da prosesörleri kadar iyi mi bu arada?[signature][hline]Papirus*
inf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İyi gitarlar ancak Türkiye fiyatları astronomik derecede yüksek ve komik. Aynı paraya çok daha iyi gitarlar alınabilir.
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 inf'in dediklerine tamamen katılıyorum birde ne tarz yapıcağına bağlı ama güzeldir line6 variaxlar.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Predator Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Öncelikle belirtiyim okuduklarını sadece öneri olarak al yada git kendin dene. Herkez line 6 pod serisini önerir mesela ben zamanında buna güvendim denemeden pod v2 aldım ve hiç memnun kalmadım. sonra vamp2 denedim ve aşırı memnun kaldım. Sana tavsiyem kendin denemeden böyle şeyler alma. 2. olarak Rack evde çalıcaksan al. Ben zamanında yine bu Vamp pro nun yarısı kadar olan tüplü bi preamfi aldım rack şeklinde. Ve stüdyoya taşımak cidden işkenceydi . Bunu düşünerek al. Evde çalcaksan ne ala Vamp pro 2. el çok acayip fiyatlara bulunuyo bu arada. Turkrock.com da 250$ a satıldığını gördüm zamanında. Bence Vamp ler Pod lardan daha iyi aletler ama çoğu kişiye sorsan tam tersini söyler o yüzden denemeden kesinlikle alma bu tip şeyleri Ayrıca Variax alcağına aynı paraya düzgün bi gitar almak daha mantıklı sonuçta en azından aldığın ses doğal olur yani.
inf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Güzel bir rack fly case yaptırılabilir taşıma için. Hatta u3 alınır,ileride bir tc-electronics g major ile desteklenir hatta u5 olur,birde güzel bir lambalı power amp eklenir vs. vs. Amfi taşınmadığını ve direk sisteme girilecek bir setup düşüncesi olanlar için bunun ek bir problem olacağını zannetmiyorum. processor konusunda unutulmaması gereken en önemli şey bunların neticede bir analog pedaldan daha kompleks aletler olduğudur. İstenilen tonları yakalamak belli bir tecrübe ve asgari bir kulak gerektirir.. Zira ses açıldıkça sesin çıkış ve kırılma biçimleri değişmekte ve bu sesin kulaklıktan alınan karakterini bozmaktadır. Processorın hangi şartlarda denendiğide önemli bir husustur. Misal behringer v-ampi gider kulaklıkla dener,poduda bir amfinin fx returnünden girip denerseniz v-amp birkaç kat daha iyi gelecektir. Denenen amfi tipleri hatta mekanın büyüklüğü,o an yüklü olan patchler kısaca birçok etken olabilir. Kullanım konusu ile söylediklerimde podun bariz bir üstünlüğü vardır ki oda direkt olarak netten patch indirip usb yoluyla processora yollama,istenilen karakterde bir ses ise ince ayarlar çekip tam olarak oturtma imkanı sağlamaktadır. Diğer fazlalarınıda saymakla bitiremem herhalde ama unutmamak gerekirki bunlar farklı klasmanların oyuncaklarıdır :) Behringerin 2. eli 250$a bulunabilirken pod xt yine 2. el olarak 600$ı buluyor. Söylemeye çalıştığım sonuç ise şudur; -fiyat/performans ve asgari tatmin dersen behringer. Bu kısa vadede en iyi çözüm fakat digitechlerede bir göz gezdirmekte fayda duyuyorum. -daha iyi tonlar, fazladan external bir ses kartı, sürekli update edilen yazılım,ek amp similasyonları ile devamlı yenilenen,daha rahat tekrar satma olanağı ve yüksek fiyatını problem etmez, ev kayıtlarım içinde kayıpsız ses ile kayıt istiyorum dersen line6 pod xt serisi..
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok teşekkürler cümleten.. biraz daha doyurucu bilgiler edindim sağolun. [signature][hline]Papirus* [Bu mesaj philoxenus tarafından 17 Ekim 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tam olarak türkiyedeki fiyatı nedir acaba bu aletin? birde kontrol switchde dahil olmak üzere kaça patlar?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 behringer v. amp iyidir. kontrolleri biraz karışık sadece. pod dan daha iyi hatta. daha güzeli, amplitube + iyi bi m-audio ses kartı.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
inf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Behringer vamp ile pod xt kıyası tampra-mercedes kıyaslaması gibi birşey. Tempra daha iyi demekte bilemiyorum nekadar mantıklı geliyor kulağa. Fiyat/performans denirse evet iyi ucuz olduğundan ötürü ama podda fiyatının karşılığını veren bir cihaz. Pod xt live ile kıyaslanacak bir alet varsa oda boss gt-8.
Öne çıkan mesajlar