Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.google.com Cambazlığı...

Sholver

Öne çıkan mesajlar

said:
Sholver, 18 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
ben kurcalarken keşvettim..

google.com da arama bölmüne " failure " yazıyosunuz,daha sonra " i m feeling lucky " veya " kendimi şanslı hissediyorum " a basıyorsunuz,karşınıza çıkan şey çok garip ve düşündürücü.

Harbiden sen kurcalarken mi buldun?[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Dün açılmıştı daha...

Ve senin keşfettiğine kesinlikle inanmıyorum...

Dün açıldıysa normal hoş dün açılmasına rağmen senin tekrardan yazı yazman garip,benim bulduğuma inanmaman da normal arkaşımla failure notizer isimli programı arıyorduk orda dikkatimi çekti.[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 18 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
Abi sen keşfrettin ve bu bildiğim bütün türkçe forumlara senin sayende mi yayıldı ilginç diyorum.

Hangi dünyada yaşıyosun?
Çiçek aşısını icad eden kişi hayatta olsaydı sen aşı olcağın zaman ondan mı olurdun?[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
qsc, 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Neden giremedin qsc? Siteyye mi girmiyo?
tıklıom werdiğiniz linke kull. adı şifre istio halbuki siteye bağlı gözüküom anlamadım bi sorun war bunda
Verdiğimiz linke tıklamıycaksın ki :D O şaka...

Google'a gireceksin, "failure" yazıcaksın. O yazdığın yerin altında iki tuş var. Sağdakinde kendimi şanslı hissediorum yazar. Ona basıcaksın....[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bana gidip diğer bütün türkçe forumlardan SS aldırıp buraya koydurma adamlar bunu 1 ay önce koydular diğer forumlara. İyi güzel paylaşıosun çok güzel bi hareket ama bari deme ben buldum die. Neyse ya banane sen bulmuş ol. Tebrik ediyorum senide internet alemine google hakkında yeni bişey daha kazandırdığın için.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
qsc, 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Neden giremedin qsc? Siteyye mi girmiyo?
tıklıom werdiğiniz linke kull. adı şifre istio halbuki siteye bağlı gözüküom anlamadım bi sorun war bunda

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 18 Ekim 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...