Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

master skill kagıdı priest yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
priest lvl 62 de acılan master skill kullana bilmek için judgment nerden alıcam veya ne istedigine nerden bakabilirim bir bilgisi olan varmı¿[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
şuan a1 moradonda biri satıyor 3 tane. ama büyük ihtimalle dupedir. görevin nasıl yapıldığını üstteki Q harfina basıp görebilirsin.

itemleri tamamlayıp priest minervadan alacaksın kağıdı.

[Bu mesaj matruska tarafından 18 Ekim 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saol kardes artık gündüz girerim şimdilik ii sabahlar..[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
minerva veya minevra galiba npc nin adi ona git giderken de yanında (tabi 62 isen) 100 zombe gözü 30 opal birde 5 m coins götür. Yazar sana verir bir judg. scroll[signature][hline]Beni deli etmeyin üzerime gelmeyin ne verilecek hesabım ne sorulacak günahım var.
Mesaj tarihi:
ya ben bu 62 skillini hiç bi yerde bulamadim, tam olarak açılan şey nedir?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
atak skilli işte.. koyunca etrafınızdan pembe ışıklar çıkıyo :P[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos
Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Mesaj tarihi:
lan -cursed- basla kasmaya 62 yapicas :D:D sora cz ha ? =) eliynang ..[signature][hline]Name: ::OverSouL::
clan: Knights
Server : Ares
Lvl: 61
np: 6xxx
Heal / Buff
  • Yeni Oluştur...