Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Acayip sardı valla tavsiye ederim. Ek$i sözlük sux oldu benim gözümde burasının sayesinde. Gerçekten güzel http://tr.wikipedia.org/[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aynen aga benıde sardı bu baya link ıcın saol[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 wikipedia'nın bence ekşi sözlüğe benzer çok bi tarafı yok. ekşisözlük geyik ortamı, wikipedia adam gibi bilgi paylaşılan bi site. özellikle ingilizcesinde her aradığını bulabilirsin. saçma derecede fazla çok bilgi var, ve nasıl becermişlerse, cıvıyanlar falan hiç yok. imla hatası yapan, cümleye küçük harfle başlayanlar bile yok. her şeye kaynaklar falan da gösterilmiş. kısacası son derece kaliteli bi site. ekşisözlükse insanların girip "kedi miyavlayınca sokağa çıkmak" gibi abuk subuk topicler açıp saçma sapan yorumlar yaptığı bi yer halini aldı. karşılaştırılamaz bile.
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Viki miki rulz diyorum. Ekşinin ne oldugu belli değil sözlük falan hak getire.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Wiki ile eksi arasinda daglar kadar fark var be guzekium naptin sen...[signature][hline]Bal adam...
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ekşisözlükle wikipedianın amaçları farklı bir kere, biri herkesin subjektif yorumlar yadığı, diğeri ise sadece bilgilendirme amacı güden bir site...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kesinlikle mükemmel bir site. her türlü ayrıntı ve ıvır zıvır bulunabiliyor. ve evet, eksisozluk'le aralarında büyük fark var. sanal ansiklopedi niteliğinde bir site Wikipedia.org[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Öne çıkan mesajlar