KereM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla bende Technology TV nin yalancısıyım.Orda öyle söyledi bi adam.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 teknoloji 2007 ye kadar böyle bi şeyi yapamaz. ben teknolojiyi çok sever ve kullanırım ama böyle bişey şuan için imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben çok uğraştım ama kendi evimi göremedim.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kendi evimi çok net görüyorum valla hatta eski evin terasıydı falan baya net belli oluyo :P çok kıyak bi şe bu ama hakkatten askeri barakalar falan herşey gözüküyo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Zaten program türkiye üzerine o kadar yogunnlasmamıs ama amerikayı manyak yakınlastırıyo[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 acaip moda oldu bu program..ama tehlikeli...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar