SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Cosmosu yükledim bin türlü addon falan var içinde ama koordinatları göstermiyo ben bi cafede oynarken koordinatlar vardı orda ama evde yukledım olmadı . ayrı bişeyi daha mı var ?[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Soulcube dostum Sana İnsomniax yüklemeni tavsiye eederim.. Çok kullanıslı bak..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tmm saol yüklüycem addon bu heralde .. neyse bi iftarımı açıyım sonra direk bakarım[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 allah kabul etsin bu bir addonlarim sapitti bu 2[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 titan panel ve pluginlerini kullanın bence..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 insomniax 1.8 de çalışıyormu ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 16 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Az önce internetten indirdim. Oluyor mu bilmiyorum ama iftardan sonra deniycez bakalım. Umarım olur. Birde sormak istediğim, yeni patch çıkınca kendisini update ediyormu? Birde bir arkadaş başka bir konuda addonun bilgisayarını yavaşlattığını söylemişti, gerçi 1GB Ram var bende ama yinede böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ringeril yeni patch geldıgınde save dosyalarını sakla ve ınsomnıaxın yenı surumunu yukle,oyuna gir cık ve save dosyalarını eskısıyle degıstır,eskıden kullandıgın gıbı calısır[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi bu insomniax nasıl bir addondur yau heryerde bişeyler her yer karmakarışık oluyo düzenlesemde hayretmıyo yıne abuk subuk seyler var ekranda . karakterimin tam kafasının orda bi hedef var hedefin yanında heal pot var anasını satıyım adamımın yarısını goremyıorum onun yuzunden tek tek ıcındekı addonları sılmeyı denedım baya bı disable ettım yıne orda durdu daha disable etmedıklerımde var tabi ama onlara da bakıcam ya bana insomniaxın sadece şey özelliği güzel geldi ekranın en ustunde çanta bilgileri koordinatlar falan filan var o güzel gerisini anlamadım anlamaya çalışsam heralde 1 hafta sürer.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 16 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar