Sholver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Çlaışmakta olan windowsta hdd nize tek partiton açmışınız 2.bir partition açmak için program bilen varmı??? 80lik disk var 30u kullanılıyor,diğer kalan boş yerden 30luk bir ikinci birim açmak için yani... ;)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 partition magic'in kullanımı rahattır[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aferim :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Xp kullanıyorsan: My computer sağ tık, Manage(yönet) , Disk Management (disk yönetimi). Sag taraftan diski sec boş kısmını komple extended partition olarak yarat. Sonra extenden kısmı sec ve istedigin parcalara bölerek partitionlar yarat. Tavsiye: c: deki temp ve temporary internet files dosyaları için birer partiton aç ve o klasörleri bu partitionlara linkle (100er mb iyi bence)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 partition magic kullanmak iyi olur[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: S_burti, 18 Ekim 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Xp kullanıyorsan: My computer sağ tık, Manage(yönet) , Disk Management (disk yönetimi). Sag taraftan diski sec boş kısmını komple extended partition olarak yarat. Sonra extenden kısmı sec ve istedigin parcalara bölerek partitionlar yarat. Tavsiye: c: deki temp ve temporary internet files dosyaları için birer partiton aç ve o klasörleri bu partitionlara linkle (100er mb iyi bence) Dosstum Partition Magic di aradıgım şey sen yalnış anladın disk zaten tamamı kadar biçimlendirilmiş boş yer yok sadece biçimlenen yerde olan boş alanı ayrı bir partition a atabilirmiyiz diyodum biliyordum yapıldığınıda programı unutmuştum sağolsun arkadaşlar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya bu program PowerQuest Partition Magic ise neden norton partition magic diye geçio kendi sayfasıda symantec e yönelendiriyor???[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar