Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partition Açma...

Sholver

Öne çıkan mesajlar

Xp kullanıyorsan:
My computer sağ tık, Manage(yönet) , Disk Management (disk yönetimi).
Sag taraftan diski sec boş kısmını komple extended partition olarak yarat. Sonra extenden kısmı sec ve istedigin parcalara bölerek partitionlar yarat.
Tavsiye: c: deki temp ve temporary internet files dosyaları için birer partiton aç ve o klasörleri bu partitionlara linkle (100er mb iyi bence)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
S_burti, 18 Ekim 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
Xp kullanıyorsan:
My computer sağ tık, Manage(yönet) , Disk Management (disk yönetimi).
Sag taraftan diski sec boş kısmını komple extended partition olarak yarat. Sonra extenden kısmı sec ve istedigin parcalara bölerek partitionlar yarat.
Tavsiye: c: deki temp ve temporary internet files dosyaları için birer partiton aç ve o klasörleri bu partitionlara linkle (100er mb iyi bence)

Dosstum Partition Magic di aradıgım şey sen yalnış anladın disk zaten tamamı kadar biçimlendirilmiş boş yer yok sadece biçimlenen yerde olan boş alanı ayrı bir partition a atabilirmiyiz diyodum biliyordum yapıldığınıda programı unutmuştum sağolsun arkadaşlar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...