rona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 telefonumu açamıorum.. açtıımda pin kodu sormadan telefon açılması hatalı. satıcınızla görüşün diyor. telefoncuya sordum virüs girmiştir dedi ama en az 2 hftdır bluetooth la bişi almadm.. sizce nedir? adam fomat atalım dedi ama numaralarım falan gitcek diye istemiyorum.. napablirim? ps: sim dışındaki numaralr MMC ye mi yoksa direk telefon hafızasına mı kaydedilir? [Bu mesaj rona tarafından 12 Ekim 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Garantili ise servise götür,rica et numaralar önemli diye. Numaraları yedekleyip öyle atarlar programı. Modele bağlı büyük ihtimalle telefon hafızasına kaydeder. Model,marka ne telefonun?[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 nokia 6630 fakat telefonu açamıyorum ki yedekleyebilirler mi yinede.. yani pin kodu sormadan direk bu mesajı gösteriyo[signature][hline] ****** FENERBAHÇE CUMHURİYETİ nüfus: 26.000.000 rakım: 6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Nokia servisi kurtarır tel. numaralarını. Bu arada keşke benim de virüs kapabilecek telefonum olsa da kapsa :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Ekim 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Niye? Telefonunu değiştirmek için ailene bahane mi arıyosun :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim başıma 3 kere geldi o hatalı program yüklemeden filanda oluyo. ben kvk'ya götürdüm, numaralara bişi olmasın diye rüşvet bile teklif ettim, yedekleyemiyorlar hiç bişeyi. ama son 4-5 ay içerisinde yeni bir sistem ürettilerse bilemem. şimdiden geçmiş olsun.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 O anki insiyatiflerine kalmış,isterlerse yedekleyebilirler. Ama garanti gitapçığında da yazdüğü üzere,böyle bir zorunluluk yok,yani arıza durumunda telefondaki tüm hafıza gidebilir,sorumluluk kabul edilmez.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 geçmiş olsun ben bu gunlerı dusunerek telefon numaralarımı bilgisayarıma kaydettim..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iyi nokta bende başlayayım ne olur ne olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Getir ben açarım telefonunu.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Robot Resminizi Çizin >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar