semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tek bisey söyliyicem HADE LAN[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 3 gün bedava olan kospçular banlandı :D:D:D digerleri hala duruyor[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar paralı kosp ları banlayamazlar bilginiz olsun.parasızlar banlanıyor....nugun 3 gunluk olanla ban yazısı gelince girdim denemek için banlayacaklarmı diye pirest im 3 lvl atladı ban falan olmadı sıkıldım cıktım....paralı kullanalların ban sureside 4 gundur resimleri forumda yanınlansa bile... bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Peki gercek kullanmayanlar dıyorsunuzda.Diez de dıkkatımı cekti rebelde20 strokes 411 vs vs. bu adamlar kospuz oynuyor su an ve o kadar adam yatıramıyorlar.1 Haftadır dikkatımı cekti.Diez için ama sadece.Bence su anda onlarda korkudan kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Marl0_on, 17 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Gothic charına bişi olmadı işalla :P yoo gayet saglam :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yazı geçtiğinde bende diezden arkadaşı izliyordum umarım gerçekten başarırlar[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 3 günlük free olanlar banlandı bencede hala oturarak dts kesiyo adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Banlananların hangisi kosp u paralı alanlardan? kaçı lvl 40 üstü? kaç tanesi üye? Hepsi yalan kuru iftira megantereon mu ne bi köpekler var oraya bi gidin bakın 3 gün önce bi adam oturdu oraya şuan biri 62 biri 61 lvl olmuş halada kasıolar. ash lere gece bi gidin bakın goblinler zart zurt her yerde bunlar var sadece en ezikleri banlıolar bide notice geçioki sanki çok güzel bişi yapıolarmış gibi . onları banlasa ne olcak banlamasa ne olcak. adam gibi banlasa ya hepsini. kullananında çiçek böcek kullandırtanlarında çiçek böcek. cafede eleman 7/24 apos lara girio zart zurt daha lvl i 3 haftada 57 oldu bu herifler 3 günde 62 oluo[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 90xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Öyle birşey yapılırsa KOSP'un yapımcısı KOSP'u bedava dağıtıcağını söyledi..Böylece çoğu kişi kullanıcak ve sonunda banlanıcak.. Yiyorlarsa yaparlar sonrada gm ler kendileri oynarlar bu oyunu..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 banlanmışım hadi hayırlı olsun[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic, 18 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki: banlanmışım hadi hayırlı olsun Çok üzüldüm :tebrikz:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 90xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 18 Ekim 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 üzülmene gerek yok 3 gün sonra kaldıgım yerden devam[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic, 18 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: üzülmene gerek yok 3 gün sonra kaldıgım yerden devam nası lem[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2 tane iron x ayarlasın dio gothic :P[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 onlar zati benim itemdi :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar