vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Demin uydudan download yaparken 1 tane rus album icinden cikan 2 bonus videoyu sizlerle paylasmak istedim ama hepsini izleyin lutfen arada cok egzantirik goruntuler var ozellikle itfayeci abilerin merdivenden dususu bomba :-) indir[signature][hline]
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İlk video aşmış bişi :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 guselmıs baya[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Öküz çok iyi :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahah eleman cok guzel dans ediyo ya.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi sen uydumu dedin :D sen asmıssın olayı hehehehe[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 offline download en az 400k ile geliyor ama ne cektigimi bilmiyorum havadan ne yakalarsam :-) guzel seyler ciktigi oluyor[signature][hline]
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 skystar2 iyidir :D sewerim.. hakkaten arada çok güzel şeyler çıkar satarsın para kazanırsın euheue[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 satcanmi muhauaha[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu offline dl için uydu ve kırılmış sat. provider programı dışında ne gerekiyor?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kirilmis programa gerek yok skystar2 ile gelen program yeterli turksati gormen yeterli butun uydularda var ama ben turksattan indiriyorum[signature][hline]
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilki baya hoş:=)ama ikincide bi o kadar boş.
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya itfaiyeciler napio ole :D olmustur hepsi :)[signature][hline]
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Benim elime eski bir digiturk abonesinin 90 lık çanagı geciyor.Birde skystar 2 digital tv kartı alıyorum.Bu 2 li ile offline download yapabilirm gibi.Sen hangi uyduyu kullanıyorsun ve kullanılabılecek uyduların birlistesi varmıdırki ortamda ? HOs konu ana baslık dısına uzanmakta ama napalım :)[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hakkaten embesil[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: WhiteDagger, 17 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Benim elime eski bir digiturk abonesinin 90 lık çanagı geciyor.Birde skystar 2 digital tv kartı alıyorum.Bu 2 li ile offline download yapabilirm gibi.Sen hangi uyduyu kullanıyorsun ve kullanılabılecek uyduların birlistesi varmıdırki ortamda ? HOs konu ana baslık dısına uzanmakta ama napalım :) sorularinin hepsine burda cevap bulabilirsin[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar