Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crystal Tipped Stiletto

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Bu dagger'ı düşürebilmek için Crimson Templar isimli elite'i summon etmek gerekiyor. Bunun içinse önce Twilight Cultist Medallion of Station isimli madalyon'u questten kazanmak lazım. Ancak Crimson Templar'ın spawn olması için wind stone'u mu kullanmam gerek? Bir sefer denedim ancak başka bir elite çıktı(lvl 62 elite 3 kişiydik bizi duman etti). Konu ile ilgili bilgisi olan biri varmı? Bahsettiğim Silithus'da geçen quest ve eliteler.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Redwine-lvl 23 Mage
Bloodscalp

Mangudai-lvl 15 Hunter
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Ben okudum her kafadan bir ses çıkmış. Biri windstone'u kullanman gerek yazmış ama kullanınca farklı bir elite çıktı zamanım ve param boşa gitmiş oldu. Bir başkası Crests of Beckoning isimli pot'tan bahsetmiş ama bu pot'u nerede bulurum bilmiyorum, auchion'da bulamadım. Zor olan kısmı halletmeme ve gerekli olan madalyon ve 3 kıyafete sahip olmama rağmen Crimson Templar isimli elite i summon edemedim. Bir başkası random demiş çıkacak elite için umarım değildir çünkü gerçekten çok uğraşılıyor madalyon için. Bende belki daha önce bir yapan vardır umuduyla buraya yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam bir işkence... İstediğin templar'ı çıkarmak için gereken item'ı 10 tane şu text'lerden götürerek alıyosun, Hermit Ortell gibi bir adı var adamın, doğu'da dağların arasında ufak bir mağarası var. Tekrarlanabilir bir quest şeklinde 10 tane text'i götürdükten 6-8 saat sonra mail atıyor sana, scroll of crest of beckoning : fire çıkması için kutudan dua edip açıyosun mail'i ( Diğer elementlerinki de çıkabilir , şansımız 1/4.). Çıkarsa bir adet firebloom la bir rugged leather bulup crest'ini yaratıyosun, setini giyiyosun , lesser wind stone'a sag tıkladıgında orda diyor zaten : "I call you Crimson Templar!" , bu seçenegi seçiyorsun, eleman cıkıyor ortaya ve tabii ki Crest kayboluyor backpack'ten... haydi tekrar grind'e...[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...