DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaşımı güze olur diye sizinle paylaşıyorum. Olumlu yorumlarınızı bekliyorum... [spo1=AŞK BAŞKADIR ARESTE][/spo] [spo2=YAŞAMAYI BİLENE][/spo] [spo3=UMARIM HERKES YAŞAR][/spo]
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Siz Olayo bitirmissiniz zaten :) Bizede allah mesut etsin demekten baska bisi kalmıyo sanırım ^^[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 64 now Class : Shadow wain Clan : The Kings Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o ne lan kamasutra vol.1[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Tears Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Muheue ben resme değil yazılara bittim.. GM senin kafanda lag mı var ? euehue
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O sırada millet savaştaydı. Orclar istilada. aynen Şöyle idi "O MAHMUR BESTE ÇALAR MÜJGANLA BİZ AĞLAŞIRDIK" Allah herkese byle aşklar versin... :)
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: HasMez, 18 Ekim 2005 02:18 tarihinde demiş ki: o ne lan kamasutra vol.1 ahahah kopardın beni hasmez :D[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yanlız kız hiç kıpırdamıyo o hep aynı sen pozisyon deiştirmişsin aynı gamze özçelik olayı gibi kız uyurken sende aradan :P hadi hadi :D:D:D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Tears, 18 Ekim 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Muheue ben resme değil yazılara bittim.. GM senin kafanda lag mı var ? euehue aynen adamım bende hiç resıme bıle bakmadım dırek yazılar dıkkatımı cektı muahaha "GM senin kafanda lag mı var ?" süper beah :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 leonsea daha demin savaşta senimi kovalıyodum ben :P[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Aresin asga tepelerini iyi bilir Kaksi az aşk yaşamadı oda oralarda :D:D:D[signature][hline]Everything Dies
bozok Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 koptum gerçekten ya azuhuhuhuhhu ulun bebop sen nye bizle hiç koşuşmuyon beramusta pm atıyoz cevap yoq
Öne çıkan mesajlar