Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Aylardır ısınamadım şu rezil XP ye..Herhalde 8 yıl 98 kullanmaktan öte ola gele ki.. Efendim ilk sorunum dün başladı; 1-internet explorerdaki "RESİMİ FARKLI KAYDET" seçeneğinde "SADECE *.BMP" uzantısı çıkıyor malesef ki..Neden bilemiyorum,ama 2 aydır restart atmadığımla alakası vardır diye düşünüyorum[az sonra restart atıp tekrar deneyeceğim olup olmayacağını..] :P 2- SCRİPT DEBUGGER!! BU NEDİR YAHU??? Habire "NESNE BEKLİYOR!" EVET-HAYIR sorularıyla taciz ediyor beni..İmdat! Kapatamadım! İnternet explorer özelliklerindede yok??? 3-EN KRAL SORUN ÇÖZENE BİR ÇUKULATALI GOFRET!: HER PENCEREYE TEK TEK TIKLAYARAK,HER KLASÖRE TEK TEK HER SEFERİNDE TIKLAYARAK, GÖRÜNÜM / DURUM ÇUBUĞU demek zorunda kalıyorum! Durum çubuğunu nereden SÜREKLİ ve KALICI aynı zamandada TÜM KLASÖRLER İÇİN geçerli yapabilirim? Offf XP hayatımı çaldın... Yüzyılın hatası...[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hm öncelikle firefox yüklüyorsun dertlerden kurtuluyorsun :) ie'nin bir süre sonra o tip sapıtlamarı oluyor. Hiç çözmeye uğraşmadım. Diğeri içinse; Durum çubuğunu açıyorsun. Sonra klasörü kapatmadan bilgisayarı kapat diyorsun. Ayarları kaydediyor ve bir dahaki sefere o şekilde açılıyor. Klasörü kapatman birşeyi değiştirmiyor sanırım ama o şekildeyken explorer'ı fln göçürtmeden bi restart şart.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır gidiyor öbür şekilde malesef :( Firefoxda yükleme imkaanım yok...[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilk sorun bence resimden de kaynaklanıyor olabilir,mesela hareketli bir resimi kaydet diyince sadece *.gif çıkar. ikinci sorunu; ie'de araçlar > seçenekler > internet ayarları > gelişmiş kısmından halledebilirsin,orda biraz aşağı gelirsen o olayla ilgili şeçeneği göreceksin,kutucuğu boşaltırsan sorun olmaz. üçüncü sorun sadece bir pencere aç durum çubuğunu aktif et o pencereyi kapat,restart at düzelmesi lazım[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gelişmişte hangi kategoride? Java VM gibisinden bir kategori var onlar mı?[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ikinci sorun için; gelişmişte aşağıya doğru gel TARAMA altında hata ayıklama hedesini devre dışı bırak var o kutucuğu işaretlersen sorun kalkar ortadan. edit : Kod hata ayıklayıcısını devre dışı bırak(explorer) birde ayrıca parantez içinde (Diğer) vardır,ikisinide işaretle. [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 18 Ekim 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sanırım oldumsu gibi.. Durum çubuğunuda deneyip geliyorum bu arada resimler halen aynı BMP kaydediliyor önceden tüm şekilde imkaan vardı... :([signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 resimler halen Bmp kaydedilmede kaldı yaw... :([signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bütün pencereleri kapat, bi pencere aç, durum çubuğunu aç, açtığın pencereyi kapat, artık her seferinde açık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilk sorun için, aynı gelişmiş altında Çoklu ortam kategorisinde resimlerle ilgili seçeneklere bak (emin değilim sadece fikir üretiyorum), yine gelişmiş altında tarama kategorisi altında şöyle bir seçenek var; "her komut dizesi hatası için bir hata iletisi göster" onun kutucuğunuda boşalt eğer işaretliyse. :) edit : ufak imla hatası [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 18 Ekim 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ı ıh resimlerde olmadı :( Hata Debuggerı gitti sanırım ama resimler halen BMP harici kaydedilemiyor... Aynı şekilde durum çubuğuda çalışmıyor :([signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bmp olayı ie nin genel bi mallığı ara sıra yapıyro bende çözümünü bilmiyorum ama durum çubuğu bu şekilde geri gelebilmeliydi , çünkü en son kapattığın pencerenin ayarları kaydedilir xp de, seninki kaydedemiyo b nedenden ötürü bu onu gösterir :) bu da demektirki o xp hakkın rahmetine kavuşmak üzere , kısaca bi format ister :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 denetim masası > klasör seçenekleri > görünüm, altında şöyle bir seçenek var; her bir klasörün görünüm ayarlarını anımsa. eğer kutucuk işaretli değilse büyük bir ihtimal durum çubuğunu değiştirdiğini kaydetmiyor.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet ama HER BİR KLASÖRÜN diyor... HEPSİNİN Demiyor... birininkini kaydediyor,diğerini kaydetmiyor... sıyırmak üzereyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu arada gelmiyor değil,geliyor ama durum çubuğu sadece o klasör için :P explorer'ıda TEK KLASÖR olarak saydığından dolayı gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 BMP olayını ..geçmiş i ve temp. files ı silerek denedin mi? herşeyi denemek lazım :P xp bu.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 temp int mi yoksa sade temp mi? :P[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 burda microsoftun sitesinden BMP olayına dair açıklama var.Kısaca özetlersek temp. int. files,geçmiş,downloaded programs(objects) falan silmek gerekiyor[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 TAmamdır.Jpeg sorununu çözdüm sayılır ama GENEL durum çubuğu halen çıkmıyor :( rezil birşey..[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 şu an registry'de arama yapıyor status bar falan diye birşey var mı diye, sanki "en son pencerenin ayarlarını kullan" gibisinden birşey vardı bi yerde ama hatırlayamıyorum.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 BULDUM! :D Klasör seçenklerinden BUNDAKİ TÜM AYARLARI HEPSİNE UYGULA demek gerekiyor :PpP[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hahaha :) iyi bari :-p sorun kalmadı şimdi[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet ama xpde sorunlar bitmiyor :D:lol: 10 restarttan sonra anca ayarlayabildim gerçi ama oda bilgisizlikten.. :)[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ne zaman xp yi(ve xp ile ilgili şeyleri) sadece bilgisayarı açmak için kullanırsan o zaman problemlerin biter :-p[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Halfmumi, 18 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: 1-internet explorerdaki "RESİMİ FARKLI KAYDET" seçeneğinde "SADECE *.BMP" uzantısı çıkıyor malesef ki..Neden bilemiyorum,ama 2 aydır restart atmadığımla alakası vardır diye düşünüyorum[az sonra restart atıp tekrar deneyeceğim olup olmayacağını..] :P 2- SCRİPT DEBUGGER!! BU NEDİR YAHU??? Habire "NESNE BEKLİYOR!" EVET-HAYIR sorularıyla taciz ediyor beni..İmdat! Kapatamadım! İnternet explorer özelliklerindede yok??? 3-EN KRAL SORUN ÇÖZENE BİR ÇUKULATALI GOFRET!: HER PENCEREYE TEK TEK TIKLAYARAK,HER KLASÖRE TEK TEK HER SEFERİNDE TIKLAYARAK, GÖRÜNÜM / DURUM ÇUBUĞU demek zorunda kalıyorum! Durum çubuğunu nereden SÜREKLİ ve KALICI aynı zamandada TÜM KLASÖRLER İÇİN geçerli yapabilirim? 1. MS Office Editor hatası. Bazı sitemlerde böyle hatalar yapıyor. Office SP yükle düzelir. 2. O özelliğide MS Office'den kapatıyorsun. 3. Ayarları yaptıktan sonra pencereyi kapatmadan, Herhangi bir Windows Explorer aç Araçlar'ı tıkla Klasör Seçenekleri'ni tıkla Görünüm'ü tıkla "Bütün Klasörlere Uygula" yı tıkla. Düzelmezse söyle, diğer düzeltme yöntemlerini anlatayım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar