Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO Adminden Açıklama


SlyGhosT

Öne çıkan mesajlar

Condensed Notice in Turkish - 10/17/2005
KOSP kesinlikle K2network, Mgames, Noah System veya bu diğketlerin ortaklarının birinin değildir. Eğer bu programı kullanmaya devam ederseniz ka

Notice in Turkish about KOSP - 10/17/2005
Eğer 3. bir parti program kullanırsanız (kosp ve makro programları) serverlarımızdan banlanıcaksınız vede accountlarınız bloklanacaktır.

Kaynak : KnightOnlineWorld.com

[Bu mesaj SlyGhosT tarafından 18 Ekim 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gördum gördüm vede TüRKçe yazıyor bunların hepsi
koskoca dünyada oynanan oyunda geldiğimiz hale bakın rezillik rüsvalık vede programı çıkaranda TÜRK müş gelin burdan yakın
BU PROGRAMI KULLANANLAR GÖRÜN TÜRK GENÇLİĞİNİN HALİNİ NEREYE GİDİYORUZ GÖRÜN[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti.
www.forever-isc.co.uk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

musluman olan bızız milletin hakkını yiyen biziz oyunda yapıyoruz bunu başka ne istiyon vede dünya resmen bi sitede bizim rezil halimizi gösteriyor. al daha ne istiyon bunu oynayan yabancı gençler ilerde göstercekler bunun sonuçlarını[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti.
www.forever-isc.co.uk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce açıklama varmı kosp kullanmayın diye iyi bak iyi resmen ok bize[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti.
www.forever-isc.co.uk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya. resmen hakaret!!!!
ya yokmu adam akıllı başka mmo onu oynayak . allahım nedir bu eziyet.[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen?
Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda..
Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim
BuRiaL: aa sen türkmüydün?
AresMajere: o.O
Çocuk: zzz
..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geri_donecem, 18 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
gördum gördüm vede TüRKçe yazıyor bunların hepsi
koskoca dünyada oynanan oyunda geldiğimiz hale bakın rezillik rüsvalık vede programı çıkaranda TÜRK müş gelin burdan yakın
BU PROGRAMI KULLANANLAR GÖRÜN TÜRK GENÇLİĞİNİN HALİNİ NEREYE GİDİYORUZ GÖRÜN


Dediklerinin belirli bir kısmı dogru ancak kosp'u cıkaran yada bulan yada yapanlar herneyse iste yabancılar ancak (Kendi Serverım icin Konusuyorum ) Beramusta cok sayıda n00b turk oldugu icin malesef her olay artık türklerden bilinmeye baslandı ..Bunundan artık önüne gecmek malesef cok zor ancak butun kospcular dupeciler banlanıcak ozaman turklerin adı temize cıkabilir ..

Sen meylinlerinlerin hotsauce ların nasıl lvl kastıgını biliyomusun ? Onlar koreden türk sitelerine girip kospu satın aldıklarınımı sanıyosun ..

Japon serverında kullananlaradamı türkler söyledi ?
Server'ın %80 i türk oldugu icin hersey turklerin ustune kalıyo yabancılardan ks yapan düpe yapan kosp kullanan yokmu var ..

Kısacası herseyi türklere mael etmek dogru degil .Bizde yabancılar kadar gmlere rahat ulasabilsek inanki bu sorunlarla karsılasmayız.Yada gm'ler türkler söyle yapıyo böyle yapıyo diyceklerine isleri ile ilgilenip servera baksalar bunların hicbiri olmaz 1 gm 1 haftasını server a ayırsa ne dupe item kalır ne dupeci kalır nede kosp kullanan kalır ..[signature][hline]Nick : ::Bebop::
LvL : 64 now
Class : Shadow wain
Clan : The Kings
Server : Malefes Beramus
Np : ...
Nation : Karus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...